Andreea Bălan a izbucnit după ce a fost criticată că își atacă fostul soț pe rețelele de socializare: “Nu e ușor deloc să…”

Publicat: 01/04/2020 | 15:54

Andreea Bălan a simțit că explodează de nervi astăzi, după ce a fost criticată că își atacă fostul soț pe rețelele de socializare. Astfel, artista a izbucnit în public, unde a oferit informații suplimentare la câteva dezvăluiri personale pe care le-a făcut în urmă cu câteva ore.

Citește și: O postare din mediul online a lui George Burcea a pus fanii pe gânduri. Nu o poate uita pe Andreea Bălan?

Andreea Bălan a cedat după ce a fost criticată că își atacă fostul soț pe rețelele de socializare

Talentata cântăreață a publicat azi un mesaj impresionant despre importanța pe care o au părinții în creșterea și dezvoltarea unui copil, iar rândurile scrise au stârnit reacții pro și contra. Mărturisirile Andreei Bălan sunt aceastea: “Fericirea si iubirea se invata in copilarie atunci cand esti iubit de catre parintii tai. Daca nu ai parte de iubire cand esti mic, mai tarziu in viata nu vei sti sa fii fericit, nu vei sti sa iubesti si sa accepti iubirea celor din jur.

De la parintele de acelasi sex cu tine, ar trebui sa inveti iubirea de sine, iar de la parintele de sex opus, iubirea fata de un partener. Un copil lipsit de mangaieri, aprecieri, blandete si iubire, va deveni un adult flamand, cu un gol constant in suflet, ratacit prin viata, care va cauta mereu ceea ce nu a avut cand era mic, va avea repere eronate, va fugi din anumite situatii dificile, va lua decizii nepotrivite vietii sale, va sabota si va proiecta pe orice partener neajunsurile sale sufletesti”.

La scurt timp de la postarea făcută, vedeta a primit următorul comentariu de la o femeie, pe care, ca o coincidență bizară, tot poartă același nume: “Atac direct către fostul soț!!!”. Nu mică i-a fost surpriza acesteia când Andreea Bălan i-a răspuns imediat acuzației!

“Nici pe departe atac, este o concluzie. Eu știam din cărți și de la terapie aceste lucruri, dar să le trăiești cu partenerul tău e altceva și nu e ușor deloc să fii mama singură”, i-a mărturisit cântăreața într-un comentariu, pe care îl puteți vedea și în galeria foto a articolului.

Nu rata: S-a aflat câţi lei va plăti George Burcea pentru pensia alimentară a celor două fetiţe pe care le are cu Andreea Bălan

Andreea Bălan, mesaj impresionant despre creșterea și educația unui copil în primii ani de viață © Facebook
Andreea Bălan, mesaj impresionant despre creșterea și educația unui copil în primii ani de viață © Facebook

Află și: Andreea Bălan își caută bărbat după despărțirea de George Burcea! Anunțul surprinzător făcut pe Internet

Desigur, frumoasa vedetă a primit și câteva încurajări, iar două dintre comentariile din această categorie le puteți citi în imaginea de mai sus. Oficial, George Burcea și artista sunt încă soț și soție, însă, nu mai locuiesc împreună de mai bine de două luni, iar divorțul este inevitabil.

În vârstă de 35 de ani, Andreea Bălan este o mămică de nota 10 și, recent, a dezvăluit cum se descurcă în perioada epidemiei de coronavirus cu cele două mici prințese pe care le are.