Andreea Bălan a încheiat războiul cu George Burcea! „L-am iertat. Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite”

Publicat: 11/04/2021 | 22:44

Andreea Bălan a trecut peste relația eșuate cu George Burcea. Vedeta a mărturisit că a dat uitării trecutul și chiar l-a iertat pe fostul soț. Acum își dorește liniște și să își crească fetițele în pace.

Invitată în podcast-ul lui Cătălin Măruță, Andreea Bălan a vorbit despre fosta relație, care a durat timp de patru ani. Deși despărțirea a fost una cu scântei, cântăreața l-a iertat pe fostul soț și în cele din urmă a înțeles că se aflau în etape diferite, își doreau lucruri diferite și relația lor nu avea cum să mai continue. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN A DAT CĂRȚILE PE FAȚĂ. CÂNTĂREAȚA A VORBIT DESCHIS DESPRE RELAȚIA CU KEO. „PENTRU MINE EL A FOST UN STÂLP”)

„Da, l-am iertat pe George Burcea. Da, dar nu pot spune mai multe pentru că suntem în proces de divorț. Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct.

Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate. Trebuie să existe diplomație și discreție pentru că sunt doi copii la mijloc

Vor intra, mai târziu, pe YouTube și vor vedea. Ella cu greu a înțeles că tati nu mai locuiește cu noi. Ea tot speră și visează că, într-o zi, vom merge în Mauritius în vacanță, ultima în care am fost toți 4. Încet, va înțelege. Ea știe doar că tati nu mai locuiește cu noi, vine în weekend sau când poate. Atât”, a spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan, relație cu Tiberiu Argint

Andreea Bălan a trecut printr-un divorț dureros, însă se pare că soarele a răsărit și pe strada ei. Artista se bucură de iubire și liniște alături de Tiberiu Argint, însă lasă lucrurile să se întâmple de la sine și nu se mai grăbește de această dată. (VEZI ȘI: ANDREEA BĂLAN A POSTAT PRIMA FOTOGRAFIE ALĂTURI DE IUBITUL EI, DUPĂ APROAPE 1 AN DE RELAȚIE! ÎN CE IPOSTAZĂ APARE ARTISTA ACASĂ LA TIBERIU ARGINT)

„Nu mai există goluri în interior. Trăiesc prezentul. Nu îmi mai fac planuri în viața personală, sunt discretă, nu îmi mai expun relația cum am făcut până acum și o trăiesc pentru mine și mai departe mă las surprinsă. Încerc să nu îmi mai fac planuri pentru că mereu am făcut asta și mi-am dat seama că nu funcționează așa lucrurile.

Am zis că mă văd căsătorită. Nu există nicio nuntă în viitorul apropiat. Nu se poate legal deocamdată. Sunt tânără și depinde de persoana pe care o întâlnești. Se întâmplă să nu mă căsătoresc niciodată și să trăiesc așa foarte bine”, a declarat Andreea Bălan în urmă cu ceva timp.