Andreea Bălan a fost bătută?! A apărut cu vânătăi suspecte pe corp

Publicat: 09/03/2020 | 08:38

În luna ianuarie a acestui an, Andreea Bălan și George Burcea au fost în concediu, în Mauritius, alături de cele două fetițe, și nimic nu ar fi anticipat scenariul halucinant care avea să urmeze. Acum, cei doi se află într-o situație sentimentală care duce direct către divorț, iar semnele de întrebare referitoare la toate motivele care au dus la această separare sunt din ce în ce mai multe.

Invitată într-o emisiune TV, Andreea Bălan a mărturisit că s-a întâmplat ”ceva” în Mauritius și după aceea, însă nu a dorit să ofere mai multe detalii”Ne-am căsătorit în septembrie, doar nu eram nebună să divorțez în martie, dacă nu se întâmpla ceva. Totul a fost ok de sărbători, ceva s-a întâmplat în vacanța noastră din Mauritius și după ce ne-am întors, mai multe nu pot să spun”, a declarat Andreea Bălan, săptămâna trecută, într-o emisiune TV.

Andreea Bălan a postat o fotografie – la vremea respectivă – pe pagina sa de socializare, iar foarte mulți dintre vizitatori au observat că vedeta avea… vânătăi pe mâini și pe picioare, semn că se lovise, la un moment dat – poate jucându-se cu fiicele sale, poate în urma unui accident, așa cum se întâmplă de multe ori. Nu au lipsit speculațiile, însă certitudinea o reprezintă doar respectivele vânătăi.  ”Cum incepi sa mergi pe drumul pe care il doresti, lucrurile, oamenii si oportunitatile, vor aparea si te vor ajuta sa-ti indeplinesti visul????”, a scris Andreea Bălan în dreptul respectivei fotografii. 

Andreea Bălan