Andreea Bălan a făcut foamea din cauza depresiei?! Divorțul de George Burcea a transformat-o complet! Cântăreața a ajuns piele și os

Publicat: 09/03/2020 | 09:58

Lucrurile par a fi departe de a se termina curând în cazul Andreei Bălan și al lui George Burcea. Artista nu trece prin cea mai bună perioadă din viața ei, însă încearcă să gestioneze totul cu calm și să fie puternică pentru cele două fetițe pe care le are. Cu toate că este o femeie capabilă și puternică, vedeta suferă în urma celor întâmplate între ea și soț și s-a transformat radical. 

Andreea Bălan traversează o perioadă destul de grea, care o solicită foarte mult. Artista a rămas singură cu două fetițe și cu multe concerte și proiecte la activ, lucruri care au făcut-o să ajungă piele și os.

Pe contul ei de Instagram, Andreea a postat o fotografie făcută în timpul filmărilor pentru videoclipul piesei „Inimă de fier”, care se află, de la lansare, pe locul 2 în trendingul de pe Youtube, dar fanii au observat un detaliu dureros: Andreea Bălan a ajuns piele și os, căci a slăbit extrem de mult din cauza tuturor lucrurilor care o consumă.

Mai mult, în emisiunea lui Mihai Morar de la Antena Stars, artista a recunoscut că a pierdut câteva kilograme din cauza stresului și din cauza faptului că nu trece prin cele mai bune momente. Cu toate acestea, Andreea Bălan încearcă să facă față tuturor problemelor cu zâmbetul pe buze și cu multă putere, căci cele două fetițe ale sale au nevoie ca mama lor să înfrunte totul cu demnitate și să nu se lase doborâtă de nimic. Însă…teoria nu este la fel de ușoară precum este practica și Andreea le-a arătat fanilor săi că stresul și tristețea de după despărțirea de Burcea și-au pus amprenta asupra imaginii sale.