Andreea Bălan a explodat! Reacția dură pe care a avut-o în mediul online: „Au început mizeriile!”

Publicat: 23/03/2020 | 12:19

Ultima perioadă a fost destul de dură pentru Andreea Bălan. Viața acesteia s-a schimbat din cauza despărțirii de soțul său, George Burcea. Pe fondul problemelor din ultimul timp și a stresului cântăreața a pierdut multe kilograme, iar acest lucru a fost folosit ca avantaj de unele brand-uri de medicamente pentru slăbit.

Andreea Bălan a devenit victima unor firme ce vând suplimente alimentare pentru slăbit, care s-au folosit de imaginea ei pentru a-și face reclamă. Aceasta este o practică des întâlnită și de-a lungul timpului mai multe vedete au fost victimele acestei strategii abuzive de marketing. (CITEȘTE ȘI: GEORGE BURCEA PRIMEȘTE LOVITURĂ DUPĂ LOVITURĂ! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU DIVORȚUL DINTRE EL ȘI ANDREEA BĂLAN)

Revoltată de știrile false și de felul în care îi este folosită imaginea, cântăreața a reacționat în mediul online și le-a explicat fanilor despre ce este vorba. Pe contul personal de Instagram, Andreea a postat câteva fotografii cu reclamele mincinoase și s-a arătat indignată. „Iar au inceput reclamele false! Foarte, foarte important – Sa nu accesati astfel de link-uri si sa nu cumparati astfel de produse! Eu nu folosesc produse de slabit si niciodata nu am fost grasa, dupa cum bine stiti! Nu am avut niciodata 17 kg  in plus, nici macar in sarcini (am avut 12kg). Mare atentie, va rog!”, a scris Andreea.

Andreea Bălan i-a interzis lui George Burcea să le mai vadă pe cele mici.

George Burcea nu poate să își mai vadă fetițele. În contextul epidemie de coronavirus, Andreea Bălan a decis că Ela și Clara trebuie să fie protejate cât mai mult în această perioadă critică, așa că nu permite nimănui să intre în casă și să aibă contact cu ele. (VEZI ȘI: ANDREEA BĂLAN, STRIGĂT DE AJUTOR AZI-NOAPTE, LA ORA 2:44! CU LACRIMI ÎN OCHI, ARTISTA A IMPLORAT…)

Așa că pentru o perioadă actorul nu o să mai poată să le vadă. Pentru a păstra însă legătura cu ele îi cere Andreei poze cu cele mici, le sună și vorbesc prin videocall.