Andreea Bălan a dezvăluit motivul pentru care a purtat rochia de mireasă de la nunta cu George Burcea în clipul noului single: “A fost foarte greu…”

Publicat: 15/06/2020 | 20:56

Da, este adevărat încă un secret din viața cântăreței Andreea Bălan s-a aflat! Este vorba motivul pentru care a purtat rochia de mireasă de la nunta cu George Burcea în clipul noului single, “Am crezut în basme”. Ținuta a fost cea pe care artista de 35 de ani a purtat-o în momentul în care s-a cununat religios cu actorul de 32 de ani. În plus, pe creație au fost cusute numele celor două fiice pe care le au împreună: Ella și Clara, versuri din melodiile vedetei, dar și alte simboluri muzicale.

Citește și: Andreea Bălan, lecție de viață înainte de ziua sa. Ce i-a implorat pe apropiați și fani să facă pentru ea

Andreea Bălan, despre motivul pentru care a purtat rochia de mireasă de la nunta cu George Burcea în clipul noului single

Andreea Bălan a vorbit în cel mai nou episod de vlog despre motivul pentru care a acceptat să îmbrace rochia de mireasă, creată special pentru ziua în care și-a unit destinul cu al actorului George Burcea în fața Lui Dumnezeu.

“Dragilor, acesta este lucrul surpriză al videoclipului, pentru că este vorba despre rochia de mireasă, rochia principală de mireasă cu care am intrat în biserică. N-am crezut că o s-o mai port vreodată. Pe cealaltă am mai purtat-o la niște premii, Premiile Elle, dar pe aceasta, care este, de fapt, cea importantă și specială, și cu trenă… uitați că regizorul a vrut să o port în acest clip. Dacă am emoții? Bineînțeles că am emoții, că e ceva special, de suflet… Dacă mă doare?! Încă nu m-am gândit ldacă mă doare dacă o port. Dar, mă bucur că o port, pentru că o rochie de mireasă trebuie purtată de mai multe ori în viață. În schimb, eu o port nemaifiind căsătorită, nemaifiind cu soțul. Dar… e o superbitate și e păcat să nu o port”, a mărturisit vedeta în video-ul de mai jos, publicat pe canalul său de YouTube.

Nu rata: George Burcea s-a mutat din nou la Andreea Bălan?! Imaginea postată de actor spune tot

În timp ce regizorul și una dintre colegele sale aranjau rochia de mireasă, Andreea Bălan l-a întrebat: “Domnule regizor, de ce ați vrut să filmăm cu această rochie de mireasă?”. Răspunsul a venit imediat: “Că ai avut-o la nuntă”. Ulterior, cântăreața a insistat: “Da, și de ce ați avut această idee să fiu în rochia de mireasă?”, iar artistul i-a explicat: “Că acolo a început totul și aici se termină”.

La finalul celor 14 ore petrecute pe platourile de filmare pentru videoclipul piesei “Am crezut în basme”, vedeta a mărturisit pentru episodul de vlog următoarele: “Am avut parte de o căsnicie scurtă, începe cu o rochie, se termină cu aceeași rochie. (…). Am renăscut, am fost în durere, suferință, în baia de sânge. Apoi, am fost senzuală, mireasă frumoasă, am fost în cioburi, statuie, nemișcată, împietrită. Practic, în acest clip s-a trecut prin toate stările emoționale pe care le are o persoană când suferă, se desparte de cineva. De la furie, la suferință, la resemnare și, apoi, la renaștere.

A fost foarte greu să port în rochia de mireasă, este dificil să te reîmbraci în rochia de mireasă, dar… îmi place, este foarte frumoasă. Pe de-o parte, m-am simțit bine, dar a fost și greu. Dar, știu că am făcut-o pentru un videoclip foarte bun, așa că a meritat. Pentru această piesă minunată, care este povestea mea și, cred, că și povestea multora dintre voi. Și sper ca în această piesă să vă regăsiți, dragilor, cu toții și să vă simțiți bine, să ascultați această piesă. (…)”.

Andreea Bălan și George Burcea au două fete împreună

Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. La cinci luni de la nașterea fiicei sale, cântăreața s-a căsătorit cu George Burcea. Ceremonia a avut loc pe Sunset Beach, o superbă plajă din Malibu, California. Visul de a se însura pe o plajă din America a fost al actorului, iar artista a făcut tot posibilul ca acesta să se împlinească. Biletele de avion către America au fost cadoul pe care Andreea Bălan i l-a făcut lui George Burcea la începutul lui 2017, de ziua lui de naştere.

Descoperă și: Andreea Bălan se pregătește de “bătălia” în instanță cu George Burcea. “Va cere custodia exclusivă” + “Vrea să rămână cu vila, bunurile și…”

Cântăreața a adus-o pe lume pe a doua fetiță a cuplului pe 4 martie 2019. La naștere, Clara Maria cântărea 3,190 kg, avea 49 cm și a primit nota 10 din partea medicilor. Din nefericire, cântăreața de 34 de ani a făcut stop cardio-respirator, la scurt timp de la operația de cezariană. Situația a fost însă gestionată cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România. Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit religios pe 15 septembrie 2019, iar evenimentul a fost unul cu totul și cu totul deosebit.

Citește și: Cu cât se “vând” vedetele pe Insta, FB și YouTube?! Am aflat ce preț au Andreea Bălan, Iulia Albu sau Andra Gogan pentru o singură postare, dar și: Andreea Bălan a spus câți bani câștigă din YouTube! Dorian Popa face mai mulți bani ca ea