Andreea Bălan a anunțat ce face de Crăciun și unde va fi de Revelion. “O să fie minunat!”  

Publicat: 25/12/2019 | 12:57

Andreea Bălan se consideră o femeie împlinită din toate punctele de vedere, cariera îi merge foarte bine, iar pe plan personal este mai mult decât recunoscătoare pentru familia frumoasă pe care o are și momentele frumoase ce le trăiește împreună cu fiicele sale.

Recent, Andreea Bălan a vorbit pentru okmagazine.ro despre viața de mamă. „Dacă rămâneam la un copil, simţeam că ceva lipseşte. Mi-am dorit doi copii şi mi s-a îndeplinit visul. E greu, e obositor cu doi copii. Cine nu are, nu ştie. Încercăm să privim partea plină a paharului. E greu şi cu gelozia…Am noroc că de dimineaţă, până la ora trei vine o bonă, e minunată şi de la trei vine mama. Tot timpul trebuie să fie doi oameni. E diferenţa mică de vârstă între ele, un om nu face faţă„, a declarat Andreea Bălan.

Artista și-a amintit și cum petrecea sărbătorile de iarnă în copilărie. „Crăciunul meu era total diferit faţă de cum au crăciunul copiii din ziua de azi. Noi nu aveam acces nici la informaţie, nici la dulciuri, nici la portocale, acum copiii din ziua de azi au de toate. Ei nu cunosc lipsurile şi neajunsurile. E complet diferit!„, a mai spus artista.

Întrebată cum va petrece Crăciunul și Revelionul, Andreea Bălan a declarat: „Crăciunul nostru o să fie minunat, în 4! Stăm acasă, în familie, apoi de Revelion am concerte„.