Andreea Bălan a ajuns la Pro TV: ”Aveţi un platou foarte frumos! Mă bucur!”

Publicat: 10/12/2020 | 08:45

Andreea Bălan a ajuns în platourile de la Pro TV, deși ea are contract fix cu postul concurrent, Antena 1. Care a fost motivul ș ice a declarat cântăreața? Asta pentru că fanii ei deja au intrat la bănuieli și au întrebat-o dacă are de gând să schimbe televiziunea.

Andreea Bălan dădea lovitura, alături de Andreea Antonescu, atunci când se înființa trupa Andre, care cucerea tot în materie de puștani. Apoi, cele două s-au despărțit, iar Andreea Bălan avea să înceapă treaba în televiziune. Și i-a plăcut, așa că a început să facă acolo carieră. Artista a fost cooptată în cadrul emisiunii “Te cunosc de undeva” de la Antena 1, unde jurizează prestațiile concurenților din punct de vedere coregrafic. Deși are un contract de multă vreme cu Antena 1, frumoasa vedetă a apărut în cadrul unor emisiuni de succes ale postului concurent, Pro TV. Are însă motive solide și de înțeles. (CITEȘTE ȘI: FOTOGRAFIA CARE A DECLANȘAT NEBUNIA: ”CE POT ADOLESCENȚII SĂ ÎNVEȚE DIN ACEASTĂ POZĂ?”)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Trupa Andre s-a reinventat de curând, iar cele două își promovează piesele. Au fost, astfel, invitate în cadrul emisiunilor de la Pro TV, unde au prezentat telespectatorilor noua piesă, “Nostalgii”. Măruță le-a primit la el în emisiune, în cadrul show-ului “Vorbește lumea”. ”Aveţi un platou foarte frumos! Mă bucur! Pentru prima oară aici, sper să mai revin când mai am derogare. Mă bucur foarte mult să vă văd şi să cântăm aici piesa “Nostalgii” cu al doilea videoclip pe care l-am lansat după reunirea noastră”, a spus Andreea Bălan, după ce Măruță a îmbrățișat-o.

Motivul pentru care Andreea Bălan și Andreea Antonescu și-au întors spatele

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au avut un moment în care și-au întors spatele. Nu au mai discutat, s-a produs ruptura între ele. Motivele aveau chiar ele să el expună, mai ales că acum se înțeleg ca la început, când lumea era a lor. ”Noi am crezut foarte multe lucruri greşite una despre alta. Noi nu ne-am suportat ani de zile sau nu am vrut să ne apropiem una de alta. Noi ne-am chinuit mult în André, am fost chinuite, iar taţii noştri în loc să ne unească, ne despărţeau. Iar acea ruptură a fost atât de mare încât nu am mai reuşit să mai comunicăm. Eu m-am chinuit ani să scap de nişte traume şi de nişte complexe pe care le-am acumulat în Andre”, au povestit cele două artiste.