Andreea Bălan a aflat rezultatul testului pentru coronavirus, după ce Ozana Barabancea și Marcel Pavel s-au infectat cu boala rară din China

Publicat: 18/06/2020 | 15:11

Andreea Bălan a primit cu lacrimi în ochi rezultatul testului pentru coronavirus, după ce Marcel Pavel, dar și Ozana Barabancea s-au infectat cu boala rară din China. Cântăreață de 35 de ani se numără printre celebritățile de la “Te cunosc de undeva!” care și-au făcut acest test preventiv, la sugestia șefilor din Antena 1.

Citește și: Ce mesaj a postat Ozana Barabancea pe Facebook înainte să afle că s-a îmbolnăvit cu noul coronavirus

Andreea Bălan a aflat rezultatul testului pentru noul coronavirus

Conform unor surse medicale, rezultatul testului pentru COVID-19 al Andreei Bălan a indicat că nu a contractat boala mortală din China, au relatat jurnaliștii de la Gândul.ro. În legătură cu prezentatorii emisiunii “Te cunosc de undeva!”, Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, dar și despre celelalte vedete care au acceptat provocarea în noul sezon nu se cunosc informații privind valoarea testelor realizate pentru coronavirus.

Descoperă și: Panică în rândul vedetelor care au filmat recent cu Marcel Pavel! Sediul Antena Stars, închis din cauza coronavirusului

Monica Anghel și Jojo se numără printre artistele care au filmat alături de Ozana Barabancea și Marcel Pavel, confirmați cu virusul SARS-CoV-2.

“(…), dragii mei, am început filmările pentru un nou sezon «Te cunosc de undeva!», alături de minunatul meu prieten Marcel Pavel! ❤️❤️❤️” este mesajul publicat pe 9 iunie de Monica Anghel.

Nu rata: Andreea Bălan a dezvăluit motivul pentru care a purtat rochia de mireasă de la nunta cu George Burcea în clipul noului single: “A fost foarte greu…”