Andreea Antonescu și-a pus fanii pe jar! Internauții au crezut că s-a fotografiat aproape goală

Publicat: 26/04/2021 | 11:49

Andreea Antonescu i-a încins pe urmăritorii de pe Instagram cu ultima fotografie pe care a postat-o. Vedea apare într-o ipostază provocatoare, iar mulți au crezut că s-a fotografiat aproape goală. Formele artistei au fost scoase la înaintare, iar fanii au apreciat fotografia.

Recent, Andreea Antonescu a aprins imaginația internauților. Vedeta s-a fotografiat într-o ipostază provocatoare, iar fanii din mediul online au crezut că a renunțat la lenjeria intimă. În poza care a stârnit numeroase reacții, Andreea Antonescu apare îmbrăcată într-o cămașă din denim și pare că nu poartă lenjerie intimă. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA ANTONESCU, DEZVĂLUIRI INTIME DE LA SURVIVOR: „UNUL DINTRE FAIMOŞI MI-A CERUT SĂ FAC TOPLESS”)

Într-adevăr, artista a renunțat la sutien, însă doar atât. La o privire mai atentă se vede că partă o lenjerie intimă de culoare neagră, ce se pierde însă în decor. Fanii din mediul online au apreciat ipostaza în care a apărut artista, iar fotografia a adunat numeroase reacții.

Andreea Antonescu și-a pus fanii pe jar

Andreea Antonescu, despre experiența Survivor România

Andreea Antonescu s-a întors recent din Republica Dominicană, unde a participat la competiția Survivor România. Faimoasa a fost eliminată, iar la întoarcerea în țară a avut câteva cuvinte de spus despre coechipierii săi. (VEZI ȘI: ANDREEA ANTONESCU LE DĂ REPLICA FAIMOȘILOR. „EȘTI CEA MAI ÎMBÂRLIGĂTOARE, CEA MAI FALSĂ!” VEDETA A SPUS TOT)

„Am descoperit categorii de oameni. Sunt și cei cu care am avut o conexiune bună, cei cu care nu aș vrea să mă mai văd vreodată. Mâine aș ieși la cafea cu Moroșanu, Elena, Jador. Felicitări familiei lui Jador, este foarte corect, are un suflet cât universul. A fost o surpriză foarte plăcută.

Zanni a fost la fel foarte surprinzător, a încercat să se schimbe mult, să se perfecționeze. Nu mi-a plăcut de Sebastian, nu îmi plac oamenii răi, iar ca fotbalist eu n-am auzit în viața mea de el. Nu îmi plac oamenii alunecoși. Zanni venea tot timpul și îmi spunea că nu vrea să reacționeze în anumite moduri, făcând referire la Elena”, a declarat Andreea Antonescu.