Andreea Antonescu se pregătește să devină din nou mamă. A făcut anunțul despre al doilea copil

Publicat: 20/12/2019 | 11:12

Un al doilea copil în viața de mămică a Andreei Antonescu a devenit un subiect care apare foarte des pe rețelele de socializare sau în lumea showbizului autohton. În această perioadă a anului, Andreea Antonescu are un program foarte încărcat – fiind vorba despre concertele de sărbători unde este așteptată de fani -, însă viața personală nu este neglijată.

Povestea de iubire dintre ea și Ștefan Manolache de la Antena 1 a dat naștere și unor întrebări referitoare la eventuala venire pe lume a unui al doilea copil. Andreea Antonescu nu a divorțat, încă, de soțul său, acesta fiind ”prins” și neavând timp să ajungă în România pentru ca toate actele să fie puse la punct, însă a dechis subiectul delicat al unei noi sarcini. ”Dumnezeu cu mila”, spune Andreea Antonescu, mărturisind că fetița ei – Sienna – și-ar dori foarte mult o soră sau un frate.

„Pentru mine, acest subiect a fost închis. Atât eu, cât şi Sienna am vorbit. Eu, la un moment dat, m-am gândit, de ce nu, poate vrea Dumnezeu şi dacă e să fie, va fi. Pe de altă parte, Sienna m-a tras de mânecă şi mi-a zis: Mamă, să ştii că eu m-am gândit foarte bine şi m-am răzgândit, mi-aş dori tare mult o surioară sau un frăţior. Acum, Dumnezeu cu mila, ştii cum e. Ce e să fie, să fie”, a declarat Andreea Antonescu pentru OK! Magazine.

Andreea Antonescu: ”Dumnezeu cu mila, ştii cum e. Ce e să fie, să fie”

”Nu suport să fiu ținută în hățuri”

Andreea Antonescu a mărturisit că nu este ”legată ombilical” de iubitul ei și că are o relație specială cu fetița. Nu poate fi constrânsă de nimeni, spune vedeta, și, mai ales, acceptă să fie ”ținută în hățuri”.

El nu stă tot timpul după mine. Nu suntem legați ombilical. Are treabă! Sper că am demonstrat că nu sunt genul de femeie care să fie constrânsă vreodată de ceva sau cineva, nu suport să fiu ținută în hățuri. Fiecare persoană alege ce vrea în viața asta, fiecare persoană e cu programul ei. Sienna e cu mama la Galați. De abia aștept să ajung la ea. Am o relație specială cu fetița mea. Facem năzdrăvănii împreună, uneori mama ne și ceartă. Nu sunt ca alte mame, suntem foarte apropiate„, a declarat Andreea Antonescu pentru click.ro.