Andreea Antonescu s-a vaccinat anti-COVID! Mesajul transmis de artistă: ”Știu că e un subiect delicat!”

Publicat: 04/05/2021 | 16:58

Andreea Antonescu face parte și ea din grupul vedetelor care s-au vaccinat. A făcut-o marți și imediat a pus pe Instagram fotografia în care un cadru medical îi bagă în mână serul miraculos.

Andreea Antonescu a făcut și un comentariu, asta pentru că mute vedete au fost atacate de internauți, după ce s-au vaccinat și apoi au pus poze pe rețelele de socializare, cazul Irinei Rimes fiind cel mai bun exemplu. ”Știu că este un subiect delicat, sensibil, o alegere a fiecăruia!

Eu am ales să fac vaccinul!

Bănuiesc că această decizie va naște controverse și aș aprecia dacă veți înțelege că este hotărârea pe care am luat-o de bună voie si nesilită de nimeni, EU PENTRU MINE, fără a încerca să influențez pe cineva, fără a avea alte intenții, fără a fi remunerată în vreun fel!

CITEȘTE ȘI: MUSCULOSUL DĂNUȚ A „FERICIT-O” PE ANDREEA ANTONESCU ÎN SĂPTĂMÂNA MARE

Îmi doresc doar să revin la viața fericită pe care o aveam înainte și pe care promit să o apreciez mai mult și, bineînțeles, îmi doresc să renunț la mască!

Gândiți-vă la sănătatea voastră și alegeți ce-i mai bine pentru voi!”, a fost rândurile inserate de Andreea în dreptul fotografiei.

Andreea Antonescu s-a vaccinat anti-COVID! Mesajul transmis de artistă: ”Știu că e un subiect delicat!”

Reacțiile erau așteptate și au curs mult. ”Fără nici o supărare, am văzut că mulți au făcut vaccinul și tot au luat acest virus. Unde este siguranța?”, ”Ține pentru tine, nu interesează pe nimeni că te-ai vaccinat sau nu!!”, ”Nu înțeleg de ce o persoană se postează când se vaccinează dacă nu își dorește să creeze controverse sau să influențeze în vreun fel”, ”Și…te vei înțepa la fiecare 6-8 luni după ce ți se termină “imunitatea”?? Eu chiar aș vrea să vă oblige ăștia să vă înțepați la nesfârșit. Ce căutați, aia veți avea!”, au fost primele reacții ale internauților. (NU RATA: ANDREEA ANTONESCU ȘI-A PUS FANII PE JAR! INTERNAUȚII AU CREZUT CĂ S-A FOTOGRAFIAT APROAPE GOALĂ)

”6(șase) persoane cunosc care au murit din cauza mizeriei astea de vaccin”, ”Nu există, NU EXISTĂ ca o asistentă să aibă asemenea echipament când este vorba despre un virus ucigaș (că așa zic ăștia la tv)! Cum să aibă banderola aia pe cap? Ceasul pe mână și mai ales la vedere și 10 brățări pe cealaltă mână!!!! Păi unde-i mă profilaxia? Păi pe toate alea se depun viruși, bacterii de n-are rost! Anyway… Numa zic, nu dau cu paru!”, ”Bravo. Te apreciez foarte mult și sunt de acord cu tine. Și eu l-am făcut pentru că vreau să revin la serviciu, vreau să revenim la normal, să scăpăm odată de restricții si dacă asta depinde de un vaccin așa și trebuie făcut. În două zile am si eu rapelul. Multă sănătate îți doresc ție și la toată lumea. Stay safe”, au continuat reacțiile.