Andreea Antonescu, în lacrimi. Iubitul ei, implicat într-un accident grav la Azuga

Publicat: 04/01/2020 | 09:12

Anotimpul hibernal este o binefacere pentru amatorii sporturilor de iarnă, iar vedetele nu fac excepție și încearcă să profite la maximum de stratul de zăpadă așternut și de pârtiile care le oferă doze din ce în ce mai mari de adrenalină.

Numai că astfel de ”plăceri” pot avea și urmări mai puțin plăcute, iar accidentele petrecut pe pârtie sunt parte integrantă, din nefericire, din aventura hibernală atât de atractivă. Frumoasa Andreea Antonescu și iubitul său, Ștefan Manolache, au fost la Azuga pentru a se distra, însă au avut parte de o experiență neplăcută. Se aflau chiar la marginea pârtiei și doreau să facă fotografii atunci când Ștefan a fost lovit, puternic, de o placă de snowboard rămasă fără stăpân. Lovitura l-a afectat serios pe iubitul Andreei, însă salvamontiștii au intervenit, de urgență, acordându-i primul ajutor. Bineînțeles, imediat după aceea, Ștefan Manolache a fost transportat la spital, fiind în afara oricărui pericol.

”Sunt foarte multe greşeli pe care turiştii le fac. În primul rând, greşelile pleacă de la un echipament inadecvat. Faptul că ei sunt îmbrăcaţi în blugi, nu au haine care să aibă nicio legătură cu muntele. Schiorii începători trebuie să ştie că nu au ce căuta pe pârtiile din masiv, chiar dacă ele sunt cotate ca şi uşoare, până nu cunosc şi nu stăpânesc elementele de bază”, a declarat unul dintre salvamonişti, conform antena3.ro.