Andreea Antonescu, găsită beată criță de Poliție! Cântăreața a reclamat la 112 că a fost sechestrată. Ce au descoperit oamenii legii

Publicat: 20/02/2020 | 10:45

Polițiștii ieșeni au fost chemați azi-noapte să intervină la un posibil caz de sechestrare de persoane însă, când au ajuns la locul faptei, au avut parte de o surpriză de pomină. Andreea Antonescu a fost găsită beată criță împreună cu iubitul ei, Ștefan Manolache.

Citește și: Ștefan Manolache, reacție bulversantă după despărțirea de Andreea Antonescu: „Cei care te urăsc..”

Andreea Antonescu, găsită beată criță de polițiștii ieșeni

Andreea Antonescu și iubitul ei, Ștefan Manolache, fiul unui milionar din Iași, au fost găsiți de polițiști, ambii aparent în stare de ebrietate, însă niciunul dintre ei nu își mai aduceau aminte de solicitarea făcută la Poliție. Oamenii legii ne-au precizat că, după miezul nopții, vedeta a sunat la 112 și a reclamat că nu poate ieși dintr-un apartament de lux în care se află cu partenerul ei. Polițiștii ieșeni au ajuns la locuința din Copou și au găsit-o pe artistă veselă și neafectată. Mai mult, aceasta a spus că nu își amintește să fi sunat la 112.

„Astăzi, în jurul orei 00:30, am fost sesizați de către o femeie de 37 de ani cu privire la faptul că ar avea un conflict cu iubitul său, într-un imobil de pe raza municipiului Iași. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate nu se confirmă, femeia apelând nejustificat numărul unic de urgență. Astfel, aceasta a fost amendată contravențional, conform OUG nr. 34/2008. Verificările sunt în desfășurare”, a declarat Beatrice Romanescu.

Cel mai probabil, vedeta se afla în stare de ebriatate, ne-au transmis surse din Poliție. Polițiștii ajunși la fața locului au amendat-o pe Andreea Antonescu cu 4.000 de lei, bani plățiți pe loc de ea și iubitul ei, au mai transmis sursele noastre. Ștefan Manolache (32 de ani), este fiul lui Mircea Manolache, consilier județean și afacerist în domeniul taximetriei din Iași.