Andreea Antonescu, fără lenjerie intimă! Cum a fost fotografiată cântăreața

Publicat: 06/02/2020 | 12:11

Andreea Antonescu, fără lenjerie intimă! Cum a fost fotografiată cântăreața pe scările casei sale. Fanii au rămas înmărmuriți.

Fără doar și poate, Andreea Antonescu este una dintre cele mai sexy artiste din showbiz-ul românesc. Vedeta reușește să-și pună fanii pe jar cu fotografii incendiare, așa cum s-a întâmplat și cu ultima poză publicată pe Instagram.

Andreea Antonescu s-a lăsat fotografiată pe scările casei sale, îmbrăcată doar cu un pulover, ce lăsa să i se vadă bustul generos și picioarele de gazelă. Fanii au rămas înmărmuriți și au complimentat-o pe vedetă. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA ANTONESCU A ÎNAINTAT ACTELE DE DIVORȚ! „NU ÎMI PLACE SITUAȚIA, DAR…”)

Andreea Antonescu, ipostază incendiară pe scările casei sale

Andreea Antonescu s-a împăcat cu iubitul

După ce toată lumea credea că separarea dintre Ștefan Manolache și Andreea Antonescu este definitivă, cei doi se pare că au revenit la sentimente mai bune și s-au împăcat.

După ce, în urmă cu puțin timp, cei doi își anunțau despărțirea, noul clip al vedetei i-a adus din nou împreună. Andreea Antonescu și Ștefan Manolache au filmat pentru piesa proaspăt lansată, „Te cert cu vin”, în care apar în ipostaze intime. (VEZI ȘI: ȘI BMW-UL ANDREEI ANTONESCU A FOST LOVIT DE UN TRAMVAI)

„În momentul acesta, eu și Ștefan ținem legătura, nu mai suntem blocați, dar nici împăcați! Atunci când am primit demo-ul am simțit, încă de la prima ascultare, că piesa «Te cert cu vin» relatează întocmai un nou episod al vieții mele, relația noastră, prezentul… Am discutat cu Oxi și Cercel Lazăr, regizorul clipului, și am stabilit că ar trebui organizat un casting pentru a se găsi un partener în clip!

Totuși, în aceeași formulă, am ajuns la concluzia că dacă piesa este atat de reală, despre noi, poate ar trebui să îmi asum o «nebunie» și să merg până la capăt, să arăt publicului povestea trăită de mine, așa cum e ea! Asumată fiind, nu am luat în calcul, nici după despărțire, a-l «scoate» pe Ștefan din clip pentru că a  fost un episod frumos al vieții mele, o poveste ce merită să rămână în timp!

Niciodată nu mi-a plăcut să fiu altceva decât ceea ce sunt și mă bucur că atât de mulți oameni s-au regăsit în această piesă! La final, când tragem linie, cred că cel mai important e să mori cu amintiri, nu vise!, a declarat Andreea, în exclusivitate pentru Cancan.ro, site-ul nr. 1 din România.