Andreea Antonescu, dată de gol de înregistrarea de la 112! “Ștefan, vreau să plec acum de aici. (…) Și asta numai din cauza c%^#& -urilor pe care…”

Publicat: 20/02/2020 | 18:17

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, înregistrarea apelului pe care Andreea Antonescu l-a făcut la numărul unic de urgență. La câteva ore după ce cântăreața a spus că apelul la 112 ar fi fost, de fapt, efectuat din eroare, am obținut fișierul audio al convorbirii, precum și stenograma discuției pe care diva a avut-o cu operatoarea. (CITEȘTE ȘI:  SOȚUL ANDREEI BĂLAN A LIPSIT O NOAPTE ÎNTREAGĂ DE ACASĂ! FĂRĂ EXPLICAȚII… + CU CINE S-A ANTURAT GEORGE BURCEA?!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia înregistrărilor discuției dintre Andreea Antonescu și operatoarea de la 112. Cu toate că vedeta a susținut faptul că apelul a fost făcut din greșeală, de către un copil, înregistrarea obținută de CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, demonstrează contrariul. Din câte se pare, apelul a fost făcut cu bună știință de câtre artistă. (NU RATA: IMAGINI +18 CU MIHAI TRĂISTARIU GOL, GOLUȚ. S-A SCOS LA VÂNZARE PE UN SITE DE ADULȚI!)

Ce a discutat Andreea Antonescu cu operatoarea de la 112 și ce îi spune Ștefan Manolache

Operator 112: ”112, ce urgență aveți?”

Andreea Antonescu: ”Alo, vreau și eu dacă puteți trimite o mașină la Exclusive Residence”

Operator 112: ”Unde e asta?”

Voce neidentificată: ”Andreea Antonescu, lasă telefonul și lasă prostiile.”

Andreea Antonescu: ”Ștefan, vreau să plec acum de aici.„

Operator 112: ”Unde doamnă?”

Andreea Antonescu: ”Ștefan, vreau să plec acum de aici. (…) Și asta numai din cauza c^&$#-urilor pe care mi le faci.”

Andreea Antonescu și iubitul ei, implicați într-o nouă controversă

„Copilașul a început să butoneze. A butonat la 112…”

După ce presa a relatat că Andreea Antonescu a sunat miercuri noaptea la 112 și a cerut Poliția, artista a precizat următoarele: „Au venit cu copiii în vizită. Ștefan a scos telefonul de firmă și copilașul a început să butoneze. A butonat la 112, iar pe fundal s-a auzit că subsemnata voia să plece la mașină, pentru că nu mai aveam țigări. Ștefan a considerat că am fumat prea mult, iar eu mă rugam să-mi dea cheile.

Nu-mi găseam nici cheile de la casă. Autoritățile și-au făcut datoria și au venit imediat și au considerat că e vorba despre un sechestru. Partea bună a fost că nu a fost că nu era niciun sechestru, partea mai puțin bună este că trebuie să plătesc o amendă”.

„N-am fost sechestrată și nici beată”

”Am fost omul potrivit în momentul nepotrivit. N-am fost sechestrată și nici beată. Ce om postează la ora 7 dimineața, pe Instagram dacă e sechestrat toată noaptea? Asta e acum, m-am ales cu o amendă frumușică pe care trebuie să o achit”, a adăugat Andreea Antonescu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Ștefan Manolache, declarații savuroase

“Tot ce a apărut legat de faptul că Andreea m-a prins cu altă femeie și că ne-am aflat sub influența alcoolului este o mare minciună. Noi suntem de câteva zile la Iași. Eu am fost și am luat-o de la Galați, suntem aici de duminică. Totul a decurs norm, totul e bine între noi, ne înțelegem OK, doar că am vrut să ținem acest lucru doar pentru noi. Nu am mai dorit să fim pe buzele tuturor. Uite la ce s-a ajuns de la o greșeală, la un apel la 112, s-a ajuns la o poveste demnă de filmele SF. E păcat ce s-a întâmplat. Colegi de-ai mei, oameni cu care am lucrat și am avut încredere, astăzi mă dezamăgesc. Sunt numai minciuni. Iar ca o dovadă în plus vă spun că mașina Andreei e în Galați. (…)

Cum s-o sechestrez?! De fapt, totul a fost o frântură de ambianță până ne-am dat seama că s-a apelat la 112. Copilul prietenilor nostrii s-a jucat cu telefonul și a apelat numărul de urgență. Noi n-am știut că se ajunge aici. Am fost anunțați în momentul în care au ajuns oamenii legii la ușă. Au venit domnii, le-am spus ce s-a întâmplat și n-au spus că din păcate trebuie să ne amendeze. Am înțeles situația și o să plătim amenda”, a declarat Ștefan Manolache, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România.

Andreea Antonescu a pus pe jar polițiștii din Iași

Amendată cu 4.000 de lei

Andreea Antonescu a fost amendată pentru apelarea nejustificată a numărului unic de urgență. Fapta vedetei de a suna la 112 fără să fie, de fapt, în pericol a costat-o scump! Pe numele cântăreței, polițiștii ieșeni au emis o amendă în valoare de 4.000 de lei.

“Astăzi, în jurul orei 00:30, am fost sesizați de către o femeie de 37 de ani cu privire la faptul că ar avea un conflict cu iubitul său, într-un imobil de pe raza municipiului Iași. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate nu se confirmă, femeia apelând nejustificat numărul unic de urgență. Astfel, aceasta a fost amendată contravențional, conform OUG nr. 34/2008. Verificările sunt în desfășurare”, a declarat Beatrice Romanescu,  purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)