Andreea Antonescu a înaintat actele de divorț! „Nu îmi place situația, dar…”

Publicat: 19/01/2020 | 22:37

Andreea Antonescu a pus piciorul în prag, pentru că procedurile de divorț au durat prea mult. Artista și-a angajat un avocat, care are ca obiectiv rezolvarea cât mai rapidă a acestei situații. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarațiile lămuritoare ale vedetei. (CITEȘTE ȘI: MILIARDARA ANETA DE LA MIAMI SE RĂSFAȚĂ ÎN ROLLS-URI ȘI IAHTURI MEGA-LUXOASE, PESCUIEȘTE CU HARPONUL ȘI…)

Andreea Antonescu e mai hotărâtă ca niciodată să devine o femeie liberă. La aproape jumătate de an de când și-a anunțat intenția de a pune punct relației pe care a avut-o cu Traian Spak, Andreea Antonescu a luat o decizie uluitoare. (NU RATA: AM AFLAT CE A DECLANȘAT, CU ADEVĂRAT, MĂCELUL DINTRE JOE ȘI BEBINO

Pentru că procedurile de separare durau prea mult, artista a pus piciorul în prag. Vedeta și-a angajat un avocat, care are ca obiectiv finalizarea, cât mai rapidă, a divorțului.

Andreea Antonescu, decizie de ultimă oră

„Când încep un lucru, vreau să îl duc până la capăt

Andreea Antonescu a vorbit deschis, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România, despre hotărârea pe care a luat-o la începutul anului 2020. (NU RATA: DE CE AU ”RUPT-O” DE FAPT ANDREEA ANTONESCU ȘI IUBI)

”Hotărârile în viață le-am luat, în general, cu greu și după mult, mult timp de gândire. De cele mai multe ori am dat vina pe zodie… Dar și când m-am decis, când mi-am dat seama că nu mai sunt alte soluții, am continuat drumul realizând că nu am de ce să mă mai întorc. 2019 a fost un an greu, dar și plin de succes, în care am muncit foarte mult și am considerat că trebuie să mă dedic întru totul Siennei și muzicii.

Încă din septembrie, am anunțat că voi divorța la notar. Nu mi-am dorit tribunale, avocați, înfățișări și tot ceea ce implică acest proces, însă nu s-a putut altfel. Inițial, nu am știut de această variantă a divorțului prin neprezentare. Aici a fost problema, timpul, care nu s-a găsit să se meargă fizic la notar.

Am luat această decizie strict dintr-o datorie pe care simt că o am față de mine. Nu îmi place situația, dar am intrat în 2020 cu treburi neterminate de anul trecut. Când încep un lucru, vreau să îl duc până la capăt. Nu sunt genul de persoană care să abandoneze pe parcurs sau care să lungească situații care se pot rezolva rapid. Mi-am găsit un avocat care a început deja demersurile, iar actele au fost depuse”, a declarat Andreea Antonescu, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România.

Andreea Antonescu a înaintat actele de divorț

S-a împăcat cu iubitul?

După ce, acum puțin timp, cei doi își anunțau despărțirea, noul clip al vedetei spune altceva. Andreea Antonescu și Ștefan Manolache au filmat împreună pentru piesa proaspăt lansată, „Te cert cu vin”, în care apar în ipostaze intime. (VEZI ȘI: ȘI BMW-UL ANDREEI ANTONESCU A FOST LOVIT DE UN TRAMVAI)

„În momentul acesta, eu și Ștefan ținem legătura, nu mai suntem blocați, dar nici împăcați! Atunci când am primit demo-ul am simțit, încă de la prima ascultare, că piesa «Te cert cu vin» relatează întocmai un nou episod al vieții mele, relația noastră, prezentul… Am discutat cu Oxi și Cercel Lazăr, regizorul clipului, și am stabilit că ar trebui organizat un casting pentru a se găsi un partener în clip!

Totuși, în aceeași formulă, am ajuns la concluzia că dacă piesa este atat de reală, despre noi, poate ar trebui să îmi asum o «nebunie» și să merg până la capăt, să arăt publicului povestea trăită de mine, așa cum e ea! Asumată fiind, nu am luat în calcul, nici după despărțire, a-l «scoate» pe Ștefan din clip pentru că a  fost un episod frumos al vieții mele, o poveste ce merită să rămână în timp!

Niciodată nu mi-a plăcut să fiu altceva decât ceea ce sunt și mă bucur că atât de mulți oameni s-au regăsit în această piesă! La final, când tragem linie, cred că cel mai important e să mori cu amintiri, nu vise!, a declarat Andreea, în exclusivitate pentru Cancan.ro, site-ul nr. 1 din România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)