Andrea Bocelli, concert fără public! Va cânta în Domul din Milano, iar evenimentul o să fie transmis live

Publicat: 08/04/2020 | 21:46

Celebrul tenor Andrea Bocelli va fi auzită de o lume întreagă, în ziua Paștelui catolic. Artistul o să susțină un concert în Domul din Milano, fără public, însă evenimentul o să fie transmis live.

Concertul va avea loc, duminică 12 aprilie, în ziua Paștelui Catolic. Catedrala Arhiepiscopiei Romano-Catolice din Milano o să fie închisă pentru public, ca orice altă  biserică, în această perioadă. Evenimentul se va ține cu ușile închise, iar artistul o să fie acompaniat doar de organistul Emanuele Vianelli. (CITEȘTE ȘI: COMISIA EUROPEANĂ SOLICITĂ RIDICAREA INTERDICŢIILE PENTRU EXPORTUL DE MEDICAMENTE)

Chiar dacă nu va exista un public, concertul va fi difuzat live pe canalul de YouTube al lui Andrea Bocelli, la ora 10 a.m. Primarul oraşului Milano, Giuseppe Sala, a anunțat evenimentul, zilele trecute, pe pagina sa de socializare. „Domul va fi gol, dar, prin streaming, vom oferi vocea lui lumii întregii”.

Andrea Bocelli a declarat că speră ca evenimentul să ducă puțină bucurie în sufletele oamenilor, greu încercați în această perioadă sumbră. (VEZI ȘI: CORONAVIRUS ÎN AMERICA. DUPĂ SUA, CEL MAI AFECTAT STAT DIN LUME, MEXIC PIERDE 350.000 DE ANGAJAȚI ÎN PRIMELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI DE CARANTINĂ)

Italia este una dintre cele mai afectate ţări europene de epidemia de coronavirus. Până în prezent această țară a înregistrat 139,422 de cazuri de persoane infectatea cu virusul COVID-19, dintre care 17,669 au decedat.