AndraMăruță, „lovitură” din partea copiilor! Când vine vorba de muzică, Eva și David nu o preferă pe vedeta PRO TV

Publicat: 21/01/2020 | 08:46

Andra a început să își familiarizeze copiii cu viața din mediul online, așa că întreaga familie Măruță s-a apucat intens de făcut vlog! Personaje principale? Cei doi copii pe care Andra îi are împreună cu soțul ei, Cătălin Măruță, Eva și David. Micuții au devenit rapid vedete în mediul online și au demonstrat că sunt extrem de talentați. 

Andra Măruță se poate considera cea mai norocoasă femeie: are o familie frumoasă, copii talentați și foarte deschiși, dar și receptivi, o carieră de succes și un soț care o iubește și o apreciază extrem de mult. Cu toate acestea, vedeta s-a confruntat, recent, cu un adevărat război între generații! Protagoniștii? Ea și soțul ei, dar și cei doi copii pe care îi au împreună, Eva și David.

Micuții au demonstrat recent că sunt la curent cu ultimele tendințe în materie de muzică, așa că în ultimul vlog făcut de familia Măruță, Eva și David au arătat că nu mama lor este în topul preferințelor muzicale pe care le au. Ei, nu ați ghicit ce preferă să asculte micuții? Vă spunem noi! Ce ascultă aproape toți tinerii din ziua de azi: 5 Gang, Jo, Dorian Popa!

Așa că Eva și David au început să „dea indicații” părinților, în mașină, să pună muzica pe care o preferă ei. „Eu vreau Dorian! Mă doare burta pentru că îl sunăm pe Dorian Popa. Am emoții”, a mărturisit Eva. „Cred că o să zică la început ! Amândoi să vorbim, amândoi! Ai numărul lui?”âtz>, a întrebat David.

Copiii Andrei și ai lui Cătălin Măruță au devenit virali pe internet, după ce întreaga familie s-a apucat de făcut vlog. Micuții sunt la curent cu tot ce mișcă în mediul online, de la muzica din trending, până la ultimele informații legate de artiștii pe care îi preferă, așa că nu este de mirare că deja au câștigat numeroși fani!