Andra Voloș l-a arătat tuturor pe fostul ei iubit, cu care a avut o relație de patru ani

Publicat: 06/01/2021 | 15:49

Andra Voloș și-a surprins fanii! Fosta cincurentă de la ”Puterea dragostei” a publicat o fotografie cu fostul ei iubit, cu care s-a iubit timp de patru ani.

Andra Voloș a fost în Italia la mama ei pentru o scurtă perioadă, însă acum s-a întors în România. Șatena a cunoscut faima după ce a participat la ”Puterea dragostei”, iar de atunci fanii o urmăresc cu mare interes. Iar, recent, admiratorii ei au avut o curiozitate. Aceștia au vrut să vadă cum arată bărbatul cu care Andra a trăit o poveste de dragoste timp de patru ani.

Spre surprinderea tuturor, șatena a fost receptivă la dorințele fanilor ei și a publicat o fotografie cu Sorin, specificând că în ciuda faptului că relația lor s-a terminat, ei au rămas în continuare amici.

”Am rămas prieteni”, a scris Andra în dreptul fotografiei cu fostul iubit.

Andra și fostul ei iubit

Andra Voloș și Mircea Eremia, un nou cuplu în showbiz?

Mircea Eremia, Andra Voloș și Nikolas Sax vor să rupă topurile muzicale cu ultima melodie lansată. Cei trei au fost invitați în cadrul unei emisiuni TV pentru a discuta despre planurile lor profesionale și colaborarea dintre ei, însă… în prim-plan au fost Mircea și Andra.

Chimia dintre cei doi a fost vizibilă, iar artistul a mărturisit că șatena îi aduce zâmbetul pe buze. După alte discuții, Andra Voloș a ”dat din casă” și a făcut o dezvăluire care i-a pus pe gânduri pe fani.

”Chiar astăzi m-a invitat la el acasă să mâncăm cozonaci făcuți de mama lui. După Revelion o să vă spunem cum mă înțeleg cu mama soacră. Mi-a zis că dacă mă duc la Buftea, acolo rămân”, a mărturisit Andra.

Schimbul de priviri, replicile cu subînțeles… par să fie începutul unei povești de dragoste. Nu de alta, dar și colegul lor a mărturisit că le-ar sta bine împreună. Rămâne de văzut, însă, dacă se va concretiza ceva între Mircea și Andra. Fanii, însă, ar fi încântați să-i vadă într-o relație. (CITEȘTE ȘI: DUPĂ CE A AJUNS DE URGENȚĂ LA SPITAL, ANDRA VOLOȘ A VORBIT DESPRE PARTICIPAREA LA BRAVO, AI STIL! + CE VEȘTI A PRIMIT DE LA MEDICI | FOTO)