Andra, un nou proiect alături de Adrian Nartea din serialul „Vlad”

Publicat: 11/02/2020 | 17:44

O nouă asociere de imagine a făcut deliciul fanilor. Se pare că Andra și Adrian Nartea din serialul „Vlad” au filmat un nou proiect împreună. Admiratorii celor doi au fost foarte încântați când au aflat această veste și toată lumea așteaptă să vadă rezultatul final.

Weekendul trecut, cântăreața Andra a filmat un nou videoclip, la Snagov. În primul proiect din acest an, artista l-a avut ca partener pe actorul Adrian Nartea, personajul principal din serialul „Vlad”, ce se difuzează la PRO TV. (CITEȘTE ȘI: CUM SE VA TERMINA, DE FAPT, SERIALUL VLAD, DE PE PRO TV. UNDE TREBUIE SĂ TE UIȚI CA SĂ-ȚI DAI SEAMA DE DEZNODĂMÂNT)

Andra a filmat videoclipul unei noi piese, pe care se pregătește să o lanseze curând. Fanii ce o urmăresc pe rețelele de socializare au observat că filmările au avut loc la Snagov, chiar în una din casele în care s-a filamt serialul „Vlad”. Mai exact, cea în care stă familia Dragomir, din care fac parte  Andrei Aradits şi Olimpia Melinte. La scurt timp au apărut și imagini în care Andra era împreună cu Adrian Nartea, cel care interpreteează personajul Vlad, din serialul cu același nume. (VEZI ȘI: ROMÂNII AU TALENT. MOMENTUL CÂND JURAȚII AU ÎNCHIS OCHII! ANDRA, ȘOCATĂ! CE A PUTUT SĂ FACĂ ACEST CONCURENT ESTE DE…)

La fel și fanii lui Adrian Nartea au putut să vadă o postare pe rețelele sociale, în care actorul a anunțat că este implicat într-un nou proiect. Acesta a publicat o fotografie din aceeași casă. Colaborarea celor doi a fost foarte bine primită de cei care îi apreciază.

Cei implicați în proiect nu au vrut să ofere prea multe detalii și păstrează încă suspansul. Andra a anunțat că filmările s-au terminat în jurul orei două dimineața și că este încântată de colaborare și mulțumită de rezultat.