Andra, șocată după dezvăluirile făcute de un concurent pe scena de la Românii au talent: ”Cu Măruță ne-am distrat la Vama Veche”

Publicat: 13/04/2021 | 10:44

Constantin Garbiș, cunoscut de cei care merg în stațiunea Vama Veche, drept ”Jaguarul” a făcut dezvăluiri uluitoare pe scena de la ”Românii au talent”, iar Andra a rămas șocată.

Este profesor de canto și de chitară în particular, însă a predat șapte ani și la Casa de Cultură din Medgidia. Constantin Garbiș a început să iubească rockul atunci când s-a mutat în Sighetu Marmației pentru o iubită.

A făcut parte din trupa Hard Rock Faraon. Jaguarul, așa cum este el cunoscut, cânta la tobe și chitară bass. Acum își petrece timpul între București, Vamă și Medgidia. Vara stă în Vama Veche, unde cântă prin cluburi. De-a lungul timpului, bărbatul a cântat în deschiderea trupelor mari, precum Cargo sau Phoenix.

Jaguarul, dezvăluire uluitoare

Înainte de a performa pe scenă, Constantin Garbiș a făcut o dezvăluire uluitoare. Artistul i-a mărturisit Andrei că îl cunoaște pe Cătălin Măruță și că au petrecut împreună în Vama Veche. Jurata a rămas mască, iar colegii ei au încercat să-l oprească pe concurent din a mai face alte dezvăluiri.

”Constantin Garbiș: E prima dată când vă văd live, doamna Andra. Cu Măruță ne-am distrat la Vama Veche.

Pavel Batoș: Nu spune, nu spune, că după aia îi scoate ochii acasă.

Andi Moisescu: Nu trebuia să spui, omule, că el a zis acasă că se duce la Techirghiol, la Băi.

Constantin Garbiș: Atunci, în fine. Haideți, e prea multă vorbă”, a fost discuția haioasă între concurent, Pavel Bartoș și Andi Moisescu.