Andra și șoferul ei și-au împărțit sarcinile. Ea a dus o pungă de migdale, el restul cumpărăturilor

Publicat: 09/05/2021 | 23:56

Andra nu se dezice de treburile pe care orice femeie le face, în orice casă! Jurata de la „Românii au talent” face cumpărăturile, dar cu mare stil și cu… ajutor. CANCAN.RO vă prezintă imagini exclusive cu celebra artistă, în puținele momente când iese din casă pentru shopping.

Este un om normal, modest și nu i-a plăcut niciodată să epateze. Cu toate acestea, chiar și atunci când iese la cumpărături, Andra este o adevărată doamnă.

Recent, CANCAN.RO a întâlnit-o pe jurata de la „Românii au talent” în timp ce ieșea dintr-un supermarket, unde a mers pentru a cumpăra câte ceva pentru acasă. În timpul „acțiunii”, Andra a beneficiat însă de ajutorul șoferului său. Bărbatul a însoțit-o în supermarket și, la ieșire, a cărat punga cea mai grea cu produsele cumpărate de Andra de pe rafturi.

Andra, o adevărată doamnă la cumpărături

În timp ce șoferul său transporta sacoșa respectivă, plină cu diverse cumpărături, Andra a ieșit din magazin ca o doamnă, doar cu o pungă mică de migdale. Prin urmare, Andra se respectă inclusiv la cumpărături și este tratată ca o adevărată prințesă! După ce șoferul Andrei a pus în mașină plasa plină, cei doi au plecat din parcarea supermarketului, probabil spre casă sau să rezolve alte treburi împreună.

(NU RATA: ANDRA MĂRUȚĂ, SCHIMBARE RADICALĂ DE LOOK. CUM ARATĂ ACUM JURATA DE LA ROMÂNII AU TALENT)

Andra și Măruță le-au făcut copiilor o surpriză, mergând pe litoral

Andra și Măruță s-au gândit să le facă celor mici o surpriză pe cinste, așa că nu au mai stat pe gânduri: când e vorba de vacanță, păi vacanță să fie!

Măruță avea să facă anunțul pe Instagram, alături de o fotografie în care apare, cu zâmbetul larg, împreună cu Andra, în mașină și, probabil, în drum spre litoral. ”Cu dor de mare în suflet și poftă de simțit nisipul cu tălpile goale, am plecat spre răsărit!!! Suntem în formulă completă și abia așteptăm să simțim briza! Oare și valurilor le-a fost dor de noi?”, a scris Cătălin Măruță, recent.

Fanii i-au acompaniat imediat. ”Tuturor ne este dor de voi, vacanță plăcută!! Eu doar cu gândul mă pot duce la mare, din păcate sunt iar izolată… Aveți grijă de voi dragilor”, ”Muy buenas vacaciones para ti hermosa y toda tu familia”, ”Iubesc marea, răsăritul și apusul”, au fost câteva dintre reacțiile lor.

Andra și Măruță și-au ținut fanii conectați și de Paște

Andra și Cătălin Măruță nu s-au despărțit de fanii lor de Paște. Ba chiar le-au transmis un emoționant mesaj, pe Instagram. Andra, Cătălin, David și Eva și-au împărțit sarcinile într-un video făcut în grădină.

Măruță avea să dea startul: ”Hristos a înviat!”, iar ceilalți membri ai familiei au răspuns, pe rând, într-un clip care a strâns zeci de simpatii ale admiratorilor celor două vedete.”Hristos a înviat! De Paște, vă urez să vedeți lumina, în orice direcție ați privi, să simțiți speranță, oricând de greu v-ar fi. În noi stă puterea de a renaște, de a fi mai buni”, avea să scrie Cătălin Măruță, tot pe Instagram.

Andra Măruță și familia, extrem de fericiți

(CITEȘTE ȘI: MESAJUL EMOȚIONANT TRANSMIS DE ANDRA MĂRUȚĂ, DUPĂ CE A APĂSAT GOLDEN BUZZ-UL PENTRU ANA MARIA MĂRGEAN: „NE LAȘI CU GURA CĂSCATĂ”)

Jurata de la „Românii au talent”, dezvăluiri cu ochii în lacrimi despre părinții săi

Andra a mărturisit că, pentru ea, mama sa este ca o icoană. Pentru că este o fire extrem de emotivă și sensibilă, mama cântăreței nu a însoțit-o la concerte. Cel care o acompania în turnee era tatăl Andrei.

”Mama este o persoană extrem de emotivă. Se consumă foarte mult pentru că-mi simte mie emoțiile. Emoții pe care eu nu le arăt neapărat, fricile mele ea le simte. Mama a simțit tot de fiecare dată și nu puteam să cânt dacă mă uitam la ea pentru că mă bușea plânsul. De-asta, la fiecare concert, o puneam în spate de tot. Să nu o văd.

În momentul în care o vedeam, plângeam foarte tare, pentru că ea plângea tot concertul. Țin minte, eram la Festivalul Mamaia. S-a stricat mașina și tata a trebuit să meargă să o repare. M-am dus cu mama la prima zi de repetiții. Ne-au promis că ne dau cazare și că eu o să stau cu părinții.

Apoi, cei din organizare m-au pus în cameră cu o altă cântăreață. Mama nu era genul care să meargă să se certe, să spună «domne, dar ne-ați promis» și m-am dus eu. Mi-am dat seama că nu e pentru ea mediul ăsta. Ea este icoana mea, este bunătatea de pe Pământ. Mama este omul care ne-a adunat”, a declarat Andra în podcastul lui Mihai Morar de pe Youtube.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.