Andra și Cătălin Măruță au COVID-19! Și micuța Eva a fost infectată. Ce se întâmplă cu David, frățiorul ei

Publicat: 01/02/2021 | 09:32

Andra și Cătălin Măruță s-au infectat cu noul coronavirus! Anunțul a fost făcut chiar de către prezentatorul de la Pro TV, care a adăugat că este vorba despre o formă ușoară a COVID-19. Ultima veste: și micuța Eva a luat virusul!

Andra, Cătălin şi micuţa Eva au fost confirmaţi cu virusul SARS COV 2. Singurul care a scăpat este David. Anunţul a fost făcut de realizatorul TV pe Instagram. „Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță, mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta este, chiar o să avem o vacanță împreună, în perioada asta vrând, nevrând. Să știți că o să fim și la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă, emisiunea La Măruță continuă așa că eu și echipa mea cu siguranță vom găsi cele mai inedite momente și cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe. Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine. Vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri și aveți grijă de voi: sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent cu perioada asta”, spune Cătălin Măruţă în Instastory.

Andra și Cătălin Măruță au COVID-19! Și micuța Eva a fost infectată. Ce se întâmplă cu David, frățiorul ei

Cel care prezintă emisiunea ”La Măruță” merge la micuţa Eva, care pregăteşte orez cu lapte, şi încep o discuţie referitoare la planurile pe care le au în perioada de carantină. „Îţi dai seama că stăm în vacanţă împreună?”, o întreabă Cătălin Măruţă pe fetiță. „Păi da, că n-am fost la munte că avem toţi covid”, răspunde Eva. „Tu nu mănânci, că eşti gras”, îi mai spune lui Măruță. „Facem cursuri de dans, de yoga. David nu poate fi în gaşca noastră, e în gaşca cealaltă”, adaugă Măruță, în timp ce o filmează pe Eva dansând şi făcând yoga.