Andra se confruntă cu o afecțiune delicată: “Anxietate… Pur și simplu, nu pot să respir” | VIDEO

Publicat: 17/04/2021 | 14:56

În vârstă de 34 de ani, Andra a dezvăluit că se confruntă cu o afecțiune delicată: anxietatea. Talentata cântăreață a mărturisit că, din cauza purtării măștii de protecție, a ajuns să aibă parte de episoade de neliniște în timpul cărora care simte că nu se află în siguranță.

Andra se confruntă cu anxietatea din cauza măștii de protecție

Artista a făcut anunțul neașteptat în cadrul ediției de seara trecută de la “Românii au talent”, după ce doi concurenți și-au încheiat momentul unic de pe celebra scenă de la Pro TV. Mauricio Cugat Désolé a avut capul înfășurat în folie de plastic, fiind o alternativă și completare la hair suspension. Totodată, el și partenera sa, Natalia Lopez, și-au dorit să transmită un mesaj diferit și să strânească un alt fel de emoție.

Acrobatul de 30 de ani a dezvoltat singur această tehnică și, pentru el, este o metodă de a comunica cu publicul. El a mai explicat că este inspirat de Iisus Hristos și de grația divină, relatează romaniiautalent.protv.ro.

“Eu nu suport masca asta pe care trebuie să o purtăm când mergem la piaţă. Ştii… şi cumva îmi creează o stare de anxietate că merg pe stradă şi pur şi simplu nu pot să respir”, a declarat jurata show-ului de talente de la Pro TV.

Nu rata: Andra și Cătălin Măruță, “terorizați” de micuța Eva: “Ne amenință”

Ce este anxietatea

Anxietatea este o emoție de bază, necesară supraviețuirii, pe care fiecare dintre noi o experimentează de multe ori în viață. Această afecțiune poate fi descrisă ca o stare de neliniște pe care o resimțit în tot corpul și care ne umple inima cu îndoieli, îngrijorări, obsesii și presupuneri negative referitoare la evenimente din viitor.

Potrivit specialiștilor, tratamentul anxietății constă într-o combinatie de terapie cognitiv-comportamentală, psihoterapie și medicație.

Descoperă și: Andra a dezvăluit cum încearcă să își recapete silueta de invidiat: “Am început dieta, mai multă apă”. Decizia luată fără să îl includă pe Cătălin Măruță

Andra, copiii și soțul s-au luptat cu virusul SARS-CoV-2

În urmă cu două luni, cântăreața, copiii și Cătălin Măruță s-au vindecat de COVID-19; printre primele proiecte pe care le-a avut după ce a avut un rezultat negativ la testul pentru noul coronavirus se numără clipul pentru piesa “Jumătatea Mea Mai Bună”, la care a colaborat cu artiștii de la 3 Sud Est. Melodia a fost lansată pe 19 martie și a ajuns repede în topurile muzicale.

“(…). Deși, după perioada de COVID, trebuie să recunosc că am avut o perioadă în care mă simțeam foarte obosită. Încep să mă simt mai bine, mai energică și sper să simțiți și voi asta”, a mărturisit zilele trecute Andra Măruță pe Instagram Stories.

Sursa foto: captură video YouTube / Românii au talent