Andra s-a întrecut pe sine! Cum l-a surprins pe Cătălin Măruță de ziua lui

Publicat: 27/01/2020 | 10:40

Astăzi este o zi de sărbătoare în familia Andrei și a lui Cătălin Măruță! Carismaticul prezentator de la Pro TV împlinește 42 de ani, iar soția lui i-a pregătit mai multe surprize. Emoționată și bucuroasă de fericitul eveniment, cântăreața a dezvăluit unul dintre darurile pe care i le-a făcut. Mulți dintre apropiați, dar și fani au observat că vedeta s-a întrecut pe sine.

Citește și: La ce pericol o expun Andra și Cătălin pe micuța Eva Măruță. Fetița are doar 4 ani și poate rămâne marcată pe viață

Ce mesaj i-a transmis Andra lui Cătălin Măruță de ziua lui de naștere

Andra a început să-l surprindă pe Cătălin Măruță încă de la miezul nopții cu diferite daruri, pe care i le-a luat cu multă dragoste. Iar în această dimineață, frumoasa artistă i-a făcut o declarație de iubire în public. Ea a făcut publică o poză în care apare alături de soțul său, iar în dreptul imaginii a așternut cuvinte potrivite oamenilor care se iubesc cu adevărat.

“E ziua lui si întotdeauna vreau sa sărbătoresc de parcă ar fi și a mea. Ce e al meu e si al lui si invers, nu? La mulți ani, dragul meu. Ești tot ce mi-am dorit! ♥️”, a scris Andra pe rețelele de socializare.

La scurt timp după gestul făcut de îndrăgita cântăreață, comentariile au curs la postările sale. “La mulți ani, Cătălin! Îți dorim cu toții tot binele din lume, multe realizări frumoase si, în primul rând, multă sănătate, că restul vin de la sine…. Te iubim, om minunat!”, “Să fie sănătos și fericit lângă cei dragi și îndeplinirea tuturor viselor”, “ Vă iubesc mult, pentru că sunteți o adevărată familie, dați exemplu la mulți! La mulți ani frumoși și multă sănătate, Cătăline! Să fiți mereu așa veseli și cu zâmbetul pe buze, onești, simpli și iubitori” sunt doar trei dintre sutele de mesaje strânse de postarea de mai jos.

Andra a postat un mesaj emoționant pentru Cătălin Măruță cu ocazia zilei lui de naștere © Facebook
Andra a postat un mesaj emoționant pentru Cătălin Măruță cu ocazia zilei lui de naștere © Facebook

Citește și: Andra și Cătălin Măruță, vilă de 1 milion de euro. Cât câștigă lunar cele două vedete

Andra a făcut nunta cu prezentatorul Cătălin Măruță în urmă cu 11 ani

Andra, pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite şi talentate artiste din ţară. Fiecare piesă fie ea pop sau R&B pe care o lansează ajunge hit într-un timp scurt. Ea s-a născut pe 23 august 1986, în Câmpia Turzii. Vedeta e căsătorită cu Cătălin Măruță din 23 august 2008 şi au doi copii împreună: David (n.: 16 martie 2011) şi Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015).