Andra s-a afişat cu decolteul la vedere şi e mai sexy ca niciodată!

Publicat: 04/02/2020 | 10:30

Andra este una dintre artistele cele mai apreciate din România. Ea este în industria muzicală de mult timp și a fost mereu în atenția publicului. Cântăreața are o voce foarte bună și a pus mereu accentul pe talent și nu pe o imagine sexy.

În ultimul timp, au început să se observe niște schimbări la imaginea Andrei, care a devenit mai provocatoare. Vedeta a slăbit și arată din ce în ce mai bine. După ce și-a căpătat numele de „fata cuminte a showbizului”, se pare că Andra s-a hotărât să facă niște schimbări. (CITEȘTE ȘI: GATA, ACUM E OFICIAL! ANDRA ȘI CĂTĂLIN MĂRUȚĂ AU FĂCUT ANUNȚUL: „SE MĂREȘTE FAMILIA”. CUM AU REACȚIONAT EVA ȘI DAVID)

Mereu a fost concentrată pe muzica pe care o face și pe felul artistic în care se prezintă în fața publicului, lăsând imagine pe locul doi. Cu o atitudine sinceră și modestă, Andra și-a câștigat locul în show-biz. A avut o imagine curată încă de la început și nu încercat niciodată să epateze prin ținute extravagante sau foarte sexy.

În ultima perioadă, se observă niște schimbări în look-ul Andrei, care începe să arate din ce în ce mai bine. Cântăreața a slăbit și acordă mai multă atenție aspectului fizic. Poartă ținute mai sexy și să afișeze o imagine mai provocatoare.

Andra este forte activă pe rețele de socializare, acolo unde postează destul de des. Fanii au observat și ei schimbarea și au încurajat-o pe artistă să mențăină același ritm. I-au apreciat ținutele și forma fizică. Schimbare cântăreței este de bun augur și este apreciată de toată lumea.

Vedeta are 33 de ani și se bucură de o căstorie frumoasă alături de Cătălin Măruță. Cei doi au împreună doi copii, Eva și David. Este o femeie împlinită și totul îi merge perfect atât din punct de vedere personal, cât și profesional.