Andra, pe urmele lui Gigi Becali. Ce sumă va dona artista la “Matei Balș”. “Siguranța este pe primul loc!”

Publicat: 18/03/2020 | 21:35

Andra Măruță urmează exemplul lui Gigi Becali și va face o donație 20.000 de euro, sumă care va ajunge la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. ”Matei Balș” din București. Gestul artistei vine după ce medicii angajați la respectiva unitate medicală au semnalat faptul că nu-și pot îngriji corespunzător pacienții din cauza lipsurilor cu care se confruntă în spital.

Citește și: Veste tristă pentru Andra Măruță. Fratele vedetei de la Pro TV, diagnosticat cu o boală cruntă

Siguranța este pe primul loc. Trebuie să fim precauți. Mi se face inima cât un purice de fiecare data când aflu că s-a umflat numărul pacienților. Clar, nu suntem pe deplin pregătiți și mi-e teamă că va fi un efort colosal să putem face față unui număr mare de îmbolnăviri. Vreau să-i felicit pe doctori, pe asistente, întreg personalul spitalelor.

Fac eforturi să izoleze și să trateze acest virus înspăimântător. Am văzut câteva postări ale unor cadre medicale aflate în prima linie de luptă, m-au emoționat. Sper să treacă acestă perioadă în care trebuie să stăm acasă. Dar așa e mai sănătos. Prin acest act personal încerc să ajut spitalele românești și sper ca mulți să arate că le pasă. Inevitabil va fi bine este mesajul meu pentru toți cei bolnavi”, a spus Andra potrivit libertatea.ro.

În ultimele zile, Gigi Becali a făcut donații de aproxmativ 100.000 de euro la “Matei Balș”, după ce conducerea spitalului i-a cerut ajutorul.

NU RATA: CÂȚI BANI A CÂȘTIGAT ANDRA MĂRUȚĂ ÎN 2020, ÎN DOAR 2 LUNI ȘI JUMĂTATE. VEDETA PRO TV E MAI BOGATĂ DECÂT SOȚUL EI, CĂTĂLIN

Un medic de la “Matei Balș”, mărturii îngrijorătoare despre coronavirus

Pe 10 martie, un medic care lucrează la Institutul Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș” din Capitală dezvăluia, sub protecția anonimatului, că în unitatea spitalicească nu mai există nici măști și nici halate de unică folosiță. În plus, a subliniat acesta, personalul medical nu are cum să-i ajute pe cei depistați pozitiv cu coronavirus.

Nu avem nimic, nu suntem pregătiți. Nu mai sunt măști, nici halate. Nu avem cu ce să ajutăm pacienții, improvizăm cu orice”, a povestit un medic care lucrează la Institutul Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș”.