Andra, o soție de milioane! Ce a dezvăluit despre Cătălin Măruță: “Am mari emoții! Nu poate ieși decât varianta câștigătoare” | VIDEO

Publicat: 08/03/2021 | 21:50

Andra este o soție de milioane! Talentata cântăreață a dezvăluit câteva amănunte despre noul proiect început de Cătălin Măruță. Da, are legătură cu propriul podcast lansat de prezentatorul de la Pro TV. Celebrul cuplu a făcut nunta în urmă cu aproape 13 ani.

Andra Măruță, o soție de milioane

În vârstă de 34 de ani, artista a postat pe Instagram Stories cuvintele de laudă pe care Teo Trandafir le-a rostit la adresa moderatorului de la Pro TV.

“Nu te cunosc foarte bine și aș risca să te nedreptățesc. dar sunt convinsă că ești un om minunat cu intenții foarte bune. Cred că tot ce faci, indiferent cum iți iese, faci cu suflet deschis și tu vrei să fie bine”, a precizat vedeta de la Kanal D în momentul în care Cătălin Măruță a rugat-o să-l caracterizeze.

Mândră de proiectul de suflet al soțului ei, Andra Măruță a așternut pe o rețea de socializare câteva gânduri care au copleșit-o în trecutul recent.

“Când Cătălin debutează în proiecte noi, am mari emoții. La fel a fost și zilele trecute, când se pregătea pentru o nouă provocare: podcastul. Când am aflat cine va fi primul invitat, emoțiile mi s-au mai diluat pentru că, atunci când stau față-n față Teo Trandafir și Măruță, nu poate ieși decât varianta câștigătoare! Mult succes pe mai departe! SHARE!” este mesajul scris de Andra pe contul ei de Facebook.

Nu rata: Ce legătură există între Andra și “Diamantul Roz”, soția lui Adrian Corduneanu?

Cătălin Măruță i-a cerut ajutorul în secret lui Teo Trandafir

La un moment dat, prezentatorul a adus în discuție un episod din viața lui pe care doar apropiații îl știau până ieri.

“Înainte să semnez cu PRO, te-am sunat pe tine, Teo, să îți cer părerea, să știu în ce mă bag. E ceva ce nimeni nu știe”, a declarat Cătălin Măruță, iar Teo Trandafir a reacționat astfel: “Tu nu mi-ai luat mie locul. Pentru că nu a fost al meu niciodată. Un om care moare, după el se naște altul. Asta nu înseamnă că un nou-născut ia viața celuilalt. Oricum se terminase”.

În timpul podcastului, soțul Andrei a mai mărturisit că, atunci când modera emisiunea “Tonomatul de pe 2”, obișnuia să cheme invitații de la emisiunea lui Teo Trandafir.

“Aflam ce invitați urma să ai și îi sunam și îi intrebam dacă nu vor să vină la noi în emisiune. Le spuneam că la noi pot sta să vorbească și două ore, la Teo, doar 10 minute, a mai afirmat prezentatorul emisiunii “La Măruță”.

Vezi și: Andra, poze sexy în costum de baie! Motivul pentru care nu își mai dorește să apară în astfel de ipostaze HOT

Andra și Cătălin Măruță, căsătoriți de aproape 13 ani

Andra, pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite şi talentate artiste din ţară. Fiecare piesă fie ea pop sau R&B pe care o lansează ajunge hit într-un timp scurt. Ea s-a născut pe 23 august 1986, în Câmpia Turzii. Vedeta e căsătorită cu Cătălin Măruță din 23 august 2008 şi au doi copii împreună: David (n.: 16 martie 2011) şi Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015).

Citește și: Cum a luat COVID Florin Busuioc de la Cătălin Măruță: “Aoleu, ce dărnicie”

Sursa foto: Facebook / Andra