Andra nu și-a mai putut stăpâni lacrimile când a vorbit despre cea mai importantă persoană din viața ei: ”Este icoana mea”

Publicat: 06/05/2021 | 19:55

Andra a fost invitată, recent, în cadrul podacastului ”Fain și Simplu” al lui Mihai Morar. Artista a făcut mărturisiri despre familie, carieră, dar și despre cea mai importantă persoană din viața ei.

Fără doar și poate, Andra este una dintre cele mai bune voci din România. Artista și-a început cariera la o vârstă fragedă și s-a bucurat de un succes răsunător. În cadrul podcastului ”Fain și Simplu”, Mihai Morar i-a făcut o introducere emoționantă invitatei sale, Andra, care și-a adus aminte de debutul ei. (CITEȘTE ȘI: ANDRA, DECLARAȚIE DE DRAGOSTE PENTRU CĂTĂLIN MĂRUȚĂ! SMILEY A FĂCUT-O SĂ SPUNĂ TOT)

”Pentru mine, Andra nu e Vocea României. E mai mult de atât: e vocea românilor. Și mi-aș dori ca, după ce ascultă sau privește acest Podcast, orice român să aibă curaj să creadă în vocea lui. Așa cum fetița din Câmpia Turzii, plecată la drum prin țară cu tatăl, a crezut în vocea ei interioară. Până când a ajuns Andra, Vocea Românilor”, a spus Mihai Morar. Ulterior, cei doi au stat la povești, iar Andra a făcut mărturisiri emoționante despre familie și carieră.

Andra nu și-a putut stăpâni lacrimile

În momentul în care a vorbit despre părinții ei, Andra nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Artista a mărturisit cât de recunoscătoare îi este, în primul rând, mamei sale care a ținut familia unită și care și-a educat copiii atât de frumos. (VEZI ȘI: ANDRA SE CONFRUNTĂ CU O AFECȚIUNE DELICATĂ: “ANXIETATE… PUR ȘI SIMPLU, NU POT SĂ RESPIR” | VIDEO)

Andra a mărturisit că pentru ea, mama sa este ca o icoană. Pentru că este o fire extrem de emotivă și sensibilă, mama cântăreței nu a însoțit-o la concerte. Cel care o acompania în turnee era tatăl Andrei.

”Mama este o persoană extrem de emotivă. Se consumă foarte mult pentru că-mi simte mie emoțiile. Emoții pe care eu nu le arăt neapărat, fricile mele ea le simte. Mama a simțit tot de fiecare dată și nu puteam să cânt dacă mă uitam la ea pentru că mă bușea plânsul. De-asta, la fiecare concert, o puneam în spate de tot. Să nu o văd.

În momentul în care o vedeam, plângeam foarte tare pentru că ea plângea tot concertul. Țin minte, eram la Festivalul Mamaia. S-a stricat mașina și tata a trebuit să meargă să o repare. M-am dus cu mama la prima zi de repetiții. Ne-au promis că ne dau cazare și că eu o să stau cu părinții.

Apoi, cei din organizare m-au pus în cameră cu o altă cântăreață. Mama nu era genul care să meargă să se certe, să spună „domne, dar ne-ați promis” și m-am dus eu. Mi-am dat seama că nu e pentru ea mediul ăsta. Ea este icoana mea, este bunătatea de pe Pământ. Mama este omul care ne-a adunat”, a declarat Andra în podcastul lui Mihai Morar de pe Youtube.