Andra nu a mai ținut secretul! Ce le-a spus juraților despre fiul ei, în pauza de la ”Românii au talent”

Publicat: 18/04/2020 | 15:59

Andra a făcut-o și pe asta! Colegii ei jurați de la realityshow-ul ”Românii au talent”, de pe Pro TV, știu acum totul despre relația artistei cu cei doi copii, David și Eva. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA MANTEA, MOMENTE CUMPLITE ÎN PRAGUL PAȘTELUI: ”SIMȚIM CĂ NU MAI AVEM NICIO PUTERE…”)

În pauzele de la ”Românii au talent”, atunci când concurenții se pregătesc pentru numerele cu care vor să dea marea lovitură, jurații mai discută între ei, una, alta, o glumită… Discuții care, de multe ori, nu au legătură cu spectacolul din fața lor.

NU RATA: PE CINE A IUBIT ANDRA ÎNAINTE SĂ ÎL CUNOASCĂ PE CĂTĂLIN MĂRUȚĂ: „NU AM CĂLCAT STRÂMB NICIODATĂ”

Andra le-a povestit lui Mihai Petre și lui Florin Călinescu faptul că are o relație foarte deschisă cu David (9 ani) și cu Eva (4 ani). Mai mult, cântăreața a spus că băiețelul știe deja câte ceva despre…sex.

„Mă faceți să spun niște lucruri, să roșesc. David știe deja cum se fac copiii. A zis și el la școală, i-am zis să nu se laude cu ce știe”, a mărturisit cântăreața.

Andra și Măruță, ce familie!

Andra și Cătălin Măruță formează o familie minunată, iar împreună cu cei doi copii ai lor, David și Eva, aduc zâmbetul pe buze internauților. Ei obișnuiesc deseori să facă vloguri din mașină, mai ales în vremea când nu ne aflam în izolare și le postează pe paginile lor de socializare. Însă chiar și în perioada izolării, cei patru se țin de glume. Ei s-au urcat în autoturism, și-au pus centurile de siguranță, dar nu au pornit din loc. În schimb prezentatorul Pro TV și artista au pus în practică un joc prin care au răspuns la întrebările fanilor, scrie playtech.ro. (VEZI AICI: ANDRA MĂRUȚĂ, ÎN DUET CU UN CONCURENT DE LA ROMÂNII AU TALENT! CE NUMĂR INEDIT A FĂCUT BOGDAN BRANC PE SCENA DE LA PRO TV)

“Ne-am jucat de-a vlogul în mașină, dar de data asta… stând pe loc. Stăm acasă, ca toată lumea, dar încercăm să ne distrăm cât mai mult împreună. Eva și David ne-au propus și un joc, iată ce a ieșit!”, și-a anunțat Andra fanii, pe Instagram.