Andra, mesaj surprinzător despre începerea școlii online! Cătălin Măruță i-a lăsat un comentariu nostim

Publicat: 23/04/2020 | 11:42

Andra a publicat un mesaj surprinzător pe rețelele de socializare cu puțin timp înainte ca Ministerul Educației și Cercetării să emită ordinul de ministru care conţine instrucţiunile pentru învăţământul la distanţă. Cătălin Măruță nu a putut să se abțină când a citit postarea soției sale și i-a lăsat un comentariu nostim. 

Citește și: Ce legătură există între Carmen de la Sălciua și Andra! Nimeni nu a remarcat până acum

Andra, mesaj surprinzător despre începerea școlii online

Din cauza epidemiei de coronavirus în România, până de curând,  cursurile online pentru elevi s-au desfășurat în baza unei recomandări în acest sens de la Ministerul Educației. Însă, de ieri, lucrurile s-au schimbat și toți profesorii trebuie să învețe predarea online – portalul Digital existent pe educred.ro centralizează platforme de învățare și resurse educaționale deschise, inclusiv tutoriale și alte materiale de învățare destinate formării și susținerii cadrelor didactice. Monica Anisie a spus că în timpul în care școala se defășoară online, elevii pot primi note de la profesori, iar apoi, când se vor întoarce la școală, nota poate fi trecută în catalog cu acordul elevului sau al părintelui, dacă este este vorba despre elevi minori.

Tot în cursul zilei de ieri, Andra și-a surprins apropiații și fanii cu o postare frumoasă în legătură cu începerea școlii online. În dreptul unei poze în care avea părul prins, era machiată natural și purta un tricou cu Minnie Mouse și Mickey Mouse a scris următorul mesaj: “Mi-am luat uniforma! începe scoala online! ????”.

Află și: Andra Măruță era “fată mare” când l-a cunoscut pe Cătălin! De ce a refuzat să facă amor cu iubiții ei: “Nu suportam…”

Amuzat de gestul frumoasei sale soții, Cătălin Măruță i-a transmis un gând pozitiv și în mediul online, deși, fizic, era la câțiva metri distanță de ea.

“Baftă la ore! ????” este comentariul lăsat de prezentatorul de la Pro TV, după cum puteți vedea în imaginea de mai jos. Unul dintre internauți i-a dat imediat replica lui Cătălin Mărușă și i-a scris: “Bafta, baftă, dar i-ai făcut Andrei pachețelul?”. Deocamdată, soțul vedetei nu a răspuns la această întrebare… dar nu e târziu niciodată!

Nu rata: Andra nu a mai ținut secretul! Ce le-a spus juraților despre fiul ei, în pauza de la Românii au talent”

Andra a făcut o postare haioasă după ce s-a anunțat oficial începerea școlii online, iar soțul ei i-a lăsat un comentariu pe măsură © Instagram
Andra a făcut o postare haioasă după ce s-a anunțat oficial începerea școlii online, iar soțul ei i-a lăsat un comentariu pe măsură © Instagram

Citește și: Andra, îngrijorată din cauza lui Cătălin Măruță! A făcut anunțul la Românii au Talent: “Te rog…”

“Haha, ce frumos este tricoul!”, “Succes!❤️ Și eu am început. Acum am pauză???? Vă pup și vă iubesc????❤️”, “Inevitabil totul va fi bine”, “Succes???? Vă iubesc, sunteți minunați!! ❤️”, “Vă doresc mult succes la școală. Vă ador. Ai niște copiii minunați” sunt alte cinci dintre comentariile strânse de postarea de mai jos a vedetei.

Citește și: Câți bani a câștigat Andra Măruță în 2020, în doar 2 luni și jumătate. Vedeta Pro TV e mai bogată decât soțul ei, Cătălin

Andra a făcut nunta cu prezentatorul Cătălin Măruță în urmă cu mai bine de 11 ani

Andra, pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite şi talentate artiste din ţară. Fiecare piesă fie ea pop sau R&B pe care o lansează ajunge hit într-un timp scurt. Ea s-a născut pe 23 august 1986, în Câmpia Turzii. Vedeta e căsătorită cu Cătălin Măruță din 23 august 2008 şi au doi copii împreună: David (n.: 16 martie 2011) şi Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015).