Andra Măruță, schimbare radicală de look. Cum arată acum jurata de la Românii au talent

Publicat: 03/03/2021 | 09:50

Andra Măruță și-a surprins fanii cu un nou look. Jurata de la Românii au talent s-a tuns mai scurt și și-a făcut un breton asimetric, pentru a participa la o ședință foto.

Pe contul ei de Instagram, Andra Măruță a postat un scurt video în care le-a arătat fanilor săi noul său look și le-a povestit că a participat la o ședință foto de zile mari.

Andra a adoptat un look inedit pentru ultima ședință foto la care a participat. Jurata de la Românii au talent și-a surprins fanii cu noua imagine: s-a tuns mai scurt, cu un breon asimetric, a ales un make-up mai îndrăzneț și care o prindea de minune!

„Am făcut niște poze extraordinar de frumoase pe care abia aștept să le vedeți, sunt impresionată de faptul că mai am energie și mai pot și pentru că oamenii ăștia au pus muzică latino, încă îmi vine să dansez. Vă pup, acesta a fost unul dintre look-uri, abia aștept să vi le arătăm. Vă pup!” a spus Andra, fiind extrem de mândră de imaginea ei.

Andra Măruță a oferit luni Golden Buzz, la Românii au talent

Ediția de luni Românii au talent a fost una pe care Andra Măruță nu o va uita prea curând. Jurata de la Pro TV a fost profund impresionată de prestația artistică a Anei Maria Mărgean, o copilă care a și obținut din partea ei mult-râvnitul Golden Buzz.

Ana Maria Mărgean i-a impresionat pe toți cu talentul ei, la Pro TV. Copila a venit însoțită de păpușa ei, Lizzie și a avut un număr de ventriloc, însă nu unul obișnuit, căci Ana Maria Mărgean a cântat pe două voci. Deși toți cei din juriu și-au dorit să apese butonul auriu, Andra Măruță a fost mai rapidă.