Andra Măruță s-a fotografiat alături de fiul ei, David, și a transmis un mesaj: “Viața noastră nu a mai fost la fel!” În ce context a făcut anunțul

Publicat: 16/03/2020 | 14:04

Andra este, cu siguranță, o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o familie frumoasă, copii talentați, Eva și David, o carieră de succes și un soț care o iubește ca la începutul relației. Pe 16 martie, puștiul împlinește 9 ani! Ocazie cu care mama lui i-a transmis un mesaj emoționant.

Citește și: Veste tristă pentru Andra Măruță. Fratele vedetei de la Pro TV, diagnosticat cu o boală cruntă

De când s-a născut David, viața noastră nu a mai fost la fel. Ne-a arătat că putem iubi mult mai mult decât credeam că este posibil. Este un fiu si un frate exceptional, un băiat așa cum am visat întotdeauna să am. La mulți ani, David! Să fii fericit!”, a scris Andra pe Facebook în dreptul unei fotografii în care apare alături de fiul ei.

Andra și David sunt cu zâmbetul pe buze, semn clar că faptul că în România s-a decretat stare de urgență din cauza coronavirusului nu le-a stricat cheful de distracție.

Citește și: Top 50 – Cele mai sexy posterioare din showbiz. Ce poziții ocupă Andra Măruță și Bianca Drăgușanu

Andra a făcut nunta cu prezentatorul Cătălin Măruță în urmă cu 10 ani

Andra, pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite şi talentate artiste din ţară. Fiecare piesă fie ea pop sau R&B pe care o lansează ajunge hit într-un timp scurt. Ea s-a născut pe 23 august 1986, în Câmpia Turzii. Vedeta e căsătorită cu Cătălin Măruță din 23 august 2008 şi au doi copii împreună: David (n.: 16 martie 2011) şi Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015).