Andra Măruță le-a dat fanilor vestea cea mare: „Bucurie, emoție, lacrimi!”

Publicat: 17/01/2020 | 17:05

Andra Măruță le-a dat fanilor o veste minunată. În martie, artista va susține un concert special pentru românii din Italia. Fix în prima zi a lunii, cântăreața va fi prezentă la turneul “Tradițional” alături de orchestra fraților Advahov în Padova.

Spectacolul va începe la ora 18:30 și va avea și câțiva invitați surpriză care vor urca pe scenă alături de Andra.

În Italia, mulți români plâng de dorul României. Sper ca Tradițional să fie alinarea lor, măcar pentru o seară. Pe 1 martie, punem în scenă la Padova cel mai iubit spectacol românesc. Eu și invitații mei speciali vom concerta pentru una din cele mai mari comunități de români de peste hotare. O să fie bucurie, emoție, lacrimi, dans. O să fie bine! #traditional #padova”, a scris Andra pe contul său de Facebook.

Andra a făcut nunta cu prezentatorul Cătălin Măruță în urmă cu 11 ani

Andra, pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite şi talentate artiste din ţară. Fiecare piesă fie ea pop sau R&B pe care o lansează ajunge hit într-un timp scurt. Ea s-a născut pe 23 august 1986, în Câmpia Turzii. Vedeta e căsătorită cu Cătălin Măruță din 23 august 2008 şi au doi copii împreună: David (n.: 16 martie 2011) şi Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015).