Andra Măruță, gestul care nu mai are nevoie de cuvinte. Nu mai câștigă nimic de luni bune, dar face donații pe bandă rulantă: „Am făcut ceea ce puteam”

Publicat: 30/04/2020 | 09:41

Dincolo de un artist desăvârșit, Andra Măruță este și un om cu sufletul mare. Chiar dacă de luni bune nu mai are niciun concert și, implicit, niciun câștig, cântăreața continuă să-și plătească toți colegii de formație și face donații colosale, în contextul pandemiei de coronavirus. 

„Jos pălăria pentru femei” spune una dintre melodiile Andrei Măruță. În contextul pandemiei de coronavirus și în contextul tuturor lucrurilor pe care artista le-a făcut pentru a oferi o mână de ajutor medicilor și oamenilor aflați la nevoie.

CITEȘTE ȘI – CE VEDETE FAC CEI MAI MULȚI BANI DIN INTERNET!? LOCUL OCUPAT DE ANDRA, SELLY, DORIAN POPA SAU ADELINA PESTRIȚU

Deși evenimentele i s-au oprit de luni bune și nu mai câștigă niciun ban din muzică, pentru moment, Andra a donat și continuă să doneze, pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie. Mai exact, artista a scos din buzunar suma de 20.000 de euro, pe care a donat-o fără nicio reținere Spitalului Matei Balș, notează viva.ro. 

Mai mult, Andra își plătește colegii de trupă în continuare, chiar dacă nu mai produce nimic din muzică, a mai spus aceasta, către sursa citată.

„Am simțit nevoia să ajut, să mă implic. Știrile mă încarcau negativ, nu aveam stare, aș fi vrut să mă duc într-un spital în care aflam că nu exista personal suficient, dar nu avem cum să fac asta, evident. Nu sunt medic. Așa că am făcut ceea ce puteam, de la distanță. Am donat cu speranța că voi ajuta cadre medicale, dar și pacienți. Este o perioadă în care multa lume dă dovada de solidaritate și empatie și sper ca asta să ne ajute să depășim
această perioadă grea.

NU RATA – S-A AFLAT SECRETUL SARAFANULUI DE PIELE DE CULOARE ROȘIE, PURTAT DE ANDRA MĂRUȚĂ LA PRESELECȚIILE ROMÂNII AU TALENT DE LA PRO TV

Pot doar să vă spun că îmi susțin angajații de la casa de discuri și colegii de trupă, ca de obicei, chiar dacă nu mai avem activitate.

Ar fi fost o primăvară foarte aglomerată, ca în fiecare an. Aveam în plan câteva concerte în Europa, continuam turneul „Tradițional, iar prima oprire ar fi fost chiar în Italia, la Padova. Ar mai fi urmat și alte orașe, din Italia și din Spania. Pe lângă asta, aveam repetiții intense pentru „Pasión, superconcertul cu muzica latino care urma să aibă loc la Sala Palatului la început de aprilie. Desigur, aveam și concerte în țară, festivaluri de Florii, de Paște. Aveam în plan și o mică vacanță cu familia. Dar nu ma plâng, este important să ne revenim din acest șoc, să avem
cât mai puține victime” a spus Andra, pentru viva.ro.