Andra Măruță era „fată mare” când l-a cunoscut pe Cătălin! De ce a refuzat să facă amor cu iubiții ei: „Nu suportam..”

Publicat: 19/04/2020 | 11:04

Andra, soția lui Cătălin Măruță, a declarat în mai multe rânduri că înainte de a se căsători cu moderatorul TV nu a avut multe relații fără să explice vreodată de ce.

Însă recent, artista și-a făcut curaj și a mărturisit că în adolescență nu suporta bărbații pe care Aura, sora ei mijlocie în aducea acasă.

„Nu am avut multe relații, eram rușinoasă, dar cred că băieții mă plăceau. Nu făceam primul pas. Eu m-am pupat cu doi băieti, dar am avut doar două relații: cel dinainte de Cătălin și încă unul. Relația care m-a împlinit este cea cu Cătălin.

Eu în schimb nu suportam iubiții surorii mele, Aura, cea mijlocie. O iubeam mult și voiam să stea numai cu mine. Dar acum sigur ma iubește cumnatul meu”, a spus artista.

Cel mai cunoscut fost iubit

În trecut Andra a avut o relație cu Dragoș, un fost component al trupei Groove. Cei doi s-au despărțit după doi ani și jumătate, chiar înainte de plecarea Andrei la Cerbul de Aur, unde a luat premiul al doilea la secțiunea Interpretare.

Un apropiat al cuplului povestea atunci că niciunul dntre ei nu a înșelat, dar că pur și simplu nu a mai mers. Se pare, totuși, că Andra l-a iubit mult pe Dragoș și a insistat ca relația lor să continue dar din păcate nu a mers.