Andra Măruță a dat vestea cea mare! Fanii au felicitat-o imediat. Se întâmplă peste 4 luni

Publicat: 24/12/2019 | 10:59

Frumoasa Andra le-a mai dat o veste mare fanilor săi, la final de an, iar aceștia au toate motivele să aștepte cu interes crescând un asemenea eveniment cu totul deosebit. Aandra a descoperit rețeta perfectă pentru ca anul 2020 să însemne și punerea în scenă a unei dorințe personale mai vechi.

Primul show latino al Andrei – muzica latino fiind una dintre marile pasiuni ale vedetei – va avea loc la Sala Palatului, iar Andra este pregătită pentru o atmosferă incendiară, la toate capitolele.

”Știu exact ce îmi doresc pentru anul care vine! Să pun în scenă PASIÓN???? ! Este primul meu show de muzică latino, una din marile mele pasiuni, dar și a voastră, sunt sigură! Voi aduce super invitați, iar împreună vom face un carnaval demn de Rio! Ne vedem la Sala Palatului și in 2020!”, a scris Andra, extrem de motivată, pe pagina sa de socializare.

Andra, primul show latino

”Wooow! Cat de tare! Abia asteptam acest concert! Prezic de pe acum ca o singură zi nu va fi de ajuns! Pentru ca esti Andra! Te iubesc mult!!!!❤”, ”Seară binecuvântată cu linişte sufletească pentru tine şi familia voastră minunată. Crăciun binecuvântat alături de cei dragi sufletului tău. ????????????????????????????????????????”, ”Asta suna super fain! Sa vii si la Cluj-Napoca cu acest proiect!”, ”O, ce veste minunata !❤❤❤❤❤”, au fost câteva dintre mesajele postate de admiratorii vedetei.

”M-am îndrăgostit când am făcut cunoștință”

Andra este căsătorită din 23 august 2008 cu prezentatorul TV Cătălin Măruță. Pe 16 martie 2011 Andra și Cătălin Măruță au devenit părinți pentru prima dată, atunci când a venit pe lume David. Pe data de 23 iulie 2015, Andra a dat naștere celui de-al doilea copil al cuplului, o fetiță – Eva Maria Ioana.

Andra și Cătălin s-au cunoscut la mare, iar nunta a avut loc după 3 ania. Într-un interviu pentru perfecte.ro, Cătălin a recunoscut că nu a fost dragoste la prima vedere, ci la… primele ”vederi”: „Mi-a plăcut enorm naturalețea ei, faptul că era firesc de frumoasă, de simpatică, de amuzantă. A fost dragoste… la primele vederi. Nu știu dacă m-am îndrăgostit când am făcut cunoștință, dar ne-am plăcut de la început unul pe celălalt”, a mărturisit prezentatorul TV.