Andra Măruță a comis-o la Românii au Talent. Gafa +18 difuzată de Pro TV: „Toată lumea zice de noi, ardelenii, că, până ne dăm drumul..”

Publicat: 13/04/2020 | 08:09

Cum ”Românii au Talent” nu oferă doar numere de atracție sau momente în care crește nivelul adrenalinei, telespectatorii s-au obișnuit și cu replicile hazlii ale jurațiilor plus, mai ales, cu discuțiile dintre aceștia. Sare și piper, așa pot fi caracterizate, de fiecare dată, iar în multe situații am descoperit-o pe frumoasa Andra în pole-position. E drept că uneori nu și-a dorit asta, iar totul a devenit mult mai incitant.

Ediția de vineri seară a emisiunii ”Românii au Talent” nu a făcut excepție de la regulă, iar Andra a comis-o din nou. Replica sa, interpretabilă de altfel, trebuie scoasă în evidență. Limba română are un farmec aparte, iar atunci când există unele conotații… erotice totul devine viral.

„Băieți, sunt mândră de voi”, le-a transmis Andra celor care abia își încheiaseră numărul pe scena ”Românii au Talent.”Pentru niște ardeleni v-ați mișcat foarte bine. Toată lumea zice de noi, ardelenii, că, până ne dăm drumul, durează o veșnicie”, spune Andra, fără să realizeze că aceste cuvinte ale sale i-au făcut pe mulți să ajungă cu gândul în cu totul altă parte. Iar Florin Călinescu a… tușit sugestiv. ”Înțelegeți ce vreau să spun”, a zâmbit Andra. ”M-am referit strict la energie și la dans”, a completat ea.

(CITEȘTE ȘI: FLORIN CĂLINESCU NU SE LASĂ! ANDRA, ASALTATĂ DE AVANSURI, LA ROMÂNII AU TALENT! DERAPAJ INCREDIBIL, LA PRO TV: „NU ERAM EU CU 15 ANI MAI TÂNĂR…”)

”Evident, nu regret nicio secundă că am spus DA!”

Inițial, Andra, nu s-ar fi gândit că va deveni unul dintre jurații showului, propunerea luând-o prin surprindere. Vedeta a recunocut că știa formatul emisiunii de talente din alte țări, iar informația că în România va apărea ”Românii au Talent” a bucurat-o foarte mult. Și-a dat seama, imediat, că va fi vorba despre o experiență minunată, iar realitatea i-a întrecut așteptările.

”A fost o surpriză propunerea, cunoșteam formatul din ale țări și m-am bucurat că îl vom avea și în România. Am acceptat imediat. Aveam deja experiența pozitivă a emisiunii “O-la-la”, acolo eram gazda show-ului, care era lider de audiență, iar asta îmi dăduse încredere. “Românii au talent” părea o experiență minunată, cu toate ingredientele ca să cucerească publicul. Evident, nu regret nicio secundă că am spus DA!”, a mărturisit Andra pentru libertatea.ro.

(VEZI ȘI AICI: LOVITURĂ PENTRU PRO TV. ANUNȚUL OFICIAL DESPRE ”ROMÂNII AU TALENT”, KANAL D ȘI ANTENA 1)