Andra, ipostază rară pe litoralul românesc! Cum s-a fotografiat artista

Publicat: 10/05/2021 | 15:25

Împreună cu cei doi copii ai lor, Andra și Cătălin Măruță au petrecut câteva zile pe litoralul românesc. Iar artista a fost surprinsă într-o ipostază rară, în vacanță.

Și-au făcut bagajele și au plecat departe de traficul și aglomerația din Capitală… la mare! Împreună cu cei doi copii ai lor, Andra și Cătălin Măruță s-au relaxat pe litoralul românesc. S-au plimbat pe plajă, s-au bucurat de priveliști și și-au încărcat bateriile. (VEZI ȘI: ANDRA NU ȘI-A MAI PUTUT STĂPÂNI LACRIMILE CÂND A VORBIT DESPRE CEA MAI IMPORTANTĂ PERSOANĂ DIN VIAȚA EI: ”ESTE ICOANA MEA”)

Încă nu a fost vreme de făcut baie în mare, așa că s-au bălăcit într-un jacuzzi. Artista a imortalizat momentul, iar fanii au fost surprinși să o vadă pe artistă în costum de baie. Ce-i drept, nu a lăsat să se vadă prea mult, căci în fața ei stătea fiul său.

”Încă nu putem face o baie în mare, dar nu mai e mult! Am dat o fugă pe litoral doar pentru o plimbare și să ne încărcăm bateriile pentru o nouă săptămână! ❤️”, a scris Andra pe Instagram.

Andra, în jacuzzi alături de familia ei (sursa FOTO: Instagram)

De ce nu se fotografiază Andra în costum de baie

Andra nu s-a fotografiat niciodată în costum de baie. Motiv pentru care fanii au început să-și pună întrebări. Ce vrea să ascundă, de fapt, artista? Spre deosebire de alte vedete din showbiz, Andra nu și-a etalat trupul în costum de baie.

Ei bine, motivul pentru care cântăreața refuză să se afișeze în costum de baie a fost dezvăluit chiar de ea însăși. (CITEȘTE ȘI: CE MAȘINĂ DE LUX CONDUCE ANDRA MĂRUȚĂ. JURATA DE LA ROMÂNII AU TALENT ARE O ADEVĂRATĂ BIJUTERIE ÎN GARAJ)

”În costum de baie nu am (n.r. fotografii), nu îmi fac, nu îmi face plăcere să mă pozez în costum de baie. Cred că lucrurile astea sunt mult prea intime! Nu ştiu cum o să gândesc peste un an, dar acum nu îmi place”, a declarat Andra în cadrul unei emisiuni de televiziune.