Andra, îngrijorată din cauza lui Cătălin Măruță! A făcut anunțul la Românii au Talent: “Te rog…”

Publicat: 17/04/2020 | 23:30

Andra a fost îngrijorată din cauza lui Cătălin Măruță! Și, fără să își ascundă trăirile pe care le-a avut, artista a făcut un anunț surprinzător în cadrul emisiunii  la “Românii au talent”. Pavel Bartoș a reacționat la scurt timp de la apelul vedetei, dar și concurentul care se afla în acel moment pe scena show-ului de la Pro TV.

Citește și: Andra Măruță, în duet cu un concurent de la Românii au Talent! Ce număr inedit a făcut Bogdan Branc pe scena de la Pro TV

Andrei Pop, număr de iluzionism impresionant la “Românii au talent”

La 15 ani, Andrei Pop a adus magia în platoul emisiunii “Românii au talent”, chiar în fața juraților!. După ce a făcut cu ajutorul Andrei și al lui Mihai Petre două numere cu cărțile, adolescentul din Baia mare și-a îndreptat atenția către Florin Călinescu pentru un număr de iluzionism.

“Să spunem că eu m-am conectat acum mental cu dumneavoastră”, i-a spus Andrei Pop juratului de la “Românii au talent”.

“Asta e puțin mai greu… Dar, parcă te simt”, a răspuns Florin Călinescu.

“Parcă… o să mă uit printre cărți și o să țin minte o carte doar pentru mine”, a mai explicat adolescentul, după care i s-a adresat celebrului actor: “Uitați-vă la mine! Acum… v-am transmis cartea. Luați pachetul, vă uitați printre cărți, la un moment dat o să aveți o impresie: «Bă, eu cred că omul ăsta s-a gândit la cartea asta». Luați cartea și o puneți cu fața în jos ca să nu o vedem. Normal, să nu zică lumea că am văzut-o”.

După ce Florin Călinescu a ales o carte din pachet, Andrei Pop a declarat: “Eu m-am gândit la o carte care să nu fie nici prea mare, nici prea mică, m-am gândit la o carte undeva, de la 5 la 8. După care m-am gândit să fie neagră sau roșie. Culoarea preferată a mamei mele, ca a multor femei, este roșu. Și m-am gândit la o carte roșie. După care poate să fie de inimă roșie sau de romb. Și m-am gândit că inima roșie e o carte prea evidentă… și am zis să mă gândesc la o carte de inimă romb (…). Și m-am gândit la 6. 7, 8. Și m-am gândit la șaptele de romb. Arătați ce carte ați scos din pachet”.

Andra, îngrijorată din cauza lui Cătălin Măruță

După ce a revenit pe scena de la Pro TV, Andrei Pop a fost rugat de Andra să se conecteze mental cu soțul ei, pe care nu reușise să îl contacteze telefonic, motiv pentru care era vizibil îngrijorată.

“Fii atent! Poți să te conectezi un pic la mintea lui Măruță, să îi spui să mă sune?”, i-a spus Andra carismaticului adolescent din Baia Mare.

“Nu promit nimic, încerc!”, i-a răspuns Andrei Pop.

“Te rog! Că nu dau de el”, a insistat Andra.

“Are Andra telefonul la ea? Că o sun eu”, a reacționat Pavel Bartoș.

Andrei Pop a trecut în etapa următoare cu trei de “Da”, cel care i-a oferit un răspuns negativ a fost Mihai Petre.