Andra, în lacrimi după ce a primit un mesaj emoționant. Gestul făcut de soția lui Cătălin Măruță

Publicat: 20/01/2020 | 15:41

Andra nu și-a putut stăpâni lacrimile când a primit un mesaj emoționant! Soția lui Cătălin Măruță și-a surprins apropiații și fanii cu gestul făcut la scurt timp după ce a citit câteva rânduri scrise din toată inima și cu sinceritate de o persoană dragă din viața sa.

Citește și: Andra, apariție plină de senzualitate! Soția lui Cătălin Măruță, într-o rochie crapată până aproape de talie și cu decolteu generos

Andra, în lacrimi după ce a citit mesajul emoționant publicat de artista Jo

Andra a fost într-o escapadă la munte weekendul trecut împreună cu soțul ei, Cătălin Măruță, și cei doi copii. În timp ce era în drum spre București, îndrăgita cântăreață a primit un mesaj emoționant făcut public de artista Jo. Pe numele real Ioana Bianca Anuța, vedeta a așternut pe o rețea de socializare câteva gânduri despre pasiunea ei pentru muzică și și-a exprimat recunoștința față de Andra, datorită căreia s-a apucat, de fapt, de cântat. Jurata de la “Românii au talent” s-a bucurat nespus de mult când a citit postarea lui Jo și a distribuit-o pe contul ei de Instagram.

“Nu știu dacă v-am povestit vreodată despre cum am început eu să cânt datorită Andrei, iar primele piese pe care le-am cântat au fost piesele ei: «E vina ta» și «Doar o clipă» pe niște negative improvizate de cineva din Slatina… Mă simt extraordinar când stau de vorbă cu acești oameni, mi se umple inima de bucurie și sunt recunosctătoare că am ocazia să stau la povești cu oameni ce au inspirat o generație, iar pe mine m-au inspirat să devin ce sunt azi”, a scris Jo pe Instagram Stories.

Citește și: Sexoasa Jo ne-a vorbit despre “sex în 3” + “ț#$e și b&@i!”

Jo trăiește o frumoasă poveste alături de rapperul Juno, pe numele din buletin Alex Stancu. La începutul anului trecut, cei doi au fost într-o vacanță superbă în Thailanda și… într-una dintre zile, artista de 25 de ani s-a lăsat pozată goală în cada plină cu spumă – puteți vedea mai multe imagini sexy în galeria foto a articolului.

Jo, dezbrăcată într-o cadă plină cu spumă în timpul vacanței din Thailanda de la începutul anului trcut (foto stânga) și frumoasa artistă și Juno, într-una dintre locațiile din concediul lor într-un loc exotic © Facebook
Jo, dezbrăcată într-o cadă plină cu spumă în timpul vacanței din Thailanda de la începutul anului trcut (foto stânga) și frumoasa artistă și Juno, într-una dintre locațiile din concediul lor într-un loc exotic © Facebook

Jo se iubește cu rapperul Juno

Cântăreața Jo și artistul Juno sunt împreună de mai bine de un an și relația merge foarte bine. Pe 23 ianuarie 2019, el a împlinit 22 de ani, iar iubita lui -a organizat o petrecere surpriză. I-a chemat la petrecere pe mulți dintre apropiații săi. Pe numele său adevărat Alex Stancu, cântărețul a povestit pe Instagram surpriza pusă la cale de dpartenera lui de viață: “Jo mi-a faăcut cea mai mare surpriză ever (n.r.: dintotdeauna). Îți multumesc din suflet, suflet și le mulțumesc tuturor fraților și surorilor care m-au onorat cu prezența. Am fost mulți, da’ n-am făcut poze”.

Tânărul rapper este cunoscut pentru mai multe melodii, printre care se numără și “Averile”, care este un featuring cu Feli. Juno și iubita lui au lansat în vara anului trecut o piesă împreună care se numește “Caută-mă”, iar la finalului lui 2019, artista a scos melodia “Dor peste noi”, care a ajuns repede la inimile fanilor ei.

Cine este cântăreața Jo

Jo, pe numele din buletin Ioana Bianca Anuța, s-a născut pe 29 august 1994 în Slatina. Ea a terminat pe locul 2 la concursul “X Factor” din 2012. În 2017, vedeta a făcut matinalul de vacanţă la ProFM timp de o săptămână.