Andra, gest neașteptat. Cântăreața a luat în derâdere o concurentă de la Românii au talent

Publicat: 02/05/2021 | 12:20

Andra a luat în derâdere o concurentă de la „Românii au talent” care s-a prezentat în fața juriului cu o prestație vocală josnică.

O tânără pe nume Alina i-a șocat pe jurații de la Românii au talent.

„Eu am apăsat primul pe X! Nu știai că se dau X-uri la emisiune? Tu dai pe instrumental? Te așteptăm anul viitor. Să știi că noi putem să apăsăm și butonul auriu dacă e cazul”, va spune Florin Călinescu, unul din jurații care i-au luat apărarea fetei și a încercat să treacă rapid peste nereușita sa.

„Hai să oprim că văd că butoanele nu merg! Ea s-a panicat în momentul în care a auzit X-ul lui Smiley și nu a mai putut continua. Ba s-a panicat! Despre ce vorbim? A uitat versuri, a uitat tot. Ai zis că e o surpriză, de asta am așteptat.

Am crezut că e o glumă inițial. Zi drept…ai pierdut la cărți și te-au trimis aici? Era în stare de șoc, săraca”, a declarat soția lui Cătălin Măruță în timpul jurizării și după ce fata a părăsit scena.

VEZI ȘI: A cerut să fie eliberat din închisoare ca să participe la “Românii au talent”, iar judecătorii l-au ascultat. Cum și-au motivat decizia

Alina i-a șocat pe jurați

„Alina a cântat pentru civilizațiile următoare. La mine a ajuns perfect!”, a mărturisit uimit Andi Moisescu din fața monitorului.

Și Smiley a rămas uimit că și-a ales să cânte: „E trist că ea chiar crede că știe să cânte. Care era surpriza? Am zis că faci o acrobație, ceva”, a mai subliniat încă o dată Smiley ceea ce i-a derutat pe cele patru vedete.

Alina a plecat rușinată de pe scena talentelor, însă s-a încurajat singură spunând că și acest eșec este o lecție și o experiență.  „Nu e nimic grav, s-a închis o ușă. Mai e alta, iar dacă nu e o să intru pe geam. Mă pregătesc mai bine și vin la anul”, va mărturisi aceasta.

NU RATA: Discuție bizară între Andra și Florin Călinescu, la Românii au Talent. Toată țara a auzit: „Ești virgină, ai 12 ani…”. Reacția Alexandrei Dinu