Andra, fericită la început de an. Fanii s-au grăbit să o felicite

Publicat: 08/01/2020 | 08:59

Andra începe noul an cu zâmbetul pe buze, iar fanii sunt alături de ea, ca de fiecare dată. Artistă care se bucură de aprecieri unanime – având o voce inconfundabilă și prestații scenice spectaculoase -, Andra este și o mamă fericită. Iar interacțiunea constantă cu admiratorii săi constă și în împărtășirea unor trăiri de suflet.

De Sfântul Ioan, Andra a fost mai emoționată ca niciodată. Și asta pentru micuța Eva este botezată și Ioana, motiv pentru ca familia să o sărbătorească așa cum se cuvine.

”Ioana mea mică, bună și talentată! Să știi ca ai nume de sfânt și un îngeraș păzitor care are grijă de tine întotdeauna. La mulți ani, iubita mea! Să fii mereu curajoasă și zâmbitoare. @evamaruta ♥️”, a scris Andra pe pagina sa de socializare, fiind asaltată, evident, de urări și aprecieri.

Andra și sărbătorita Eva Ioana

”La mulți ani, copil minunat”

Comentariile au ”curs cascadă” în dreptul fotografiei postate de Andra, vizitatorii paginii fiind deciși să-i facă o zi și mai frumoasă artistei preferate.

”La mulți ani, copil frumos,fie ca Sfântul Ion,al cărui nume îl porți, să te protejeze mereu! Să fiți sănătoși cu toții! ???”, ”E un ingeras care-ti moștenește talentul vocal, e sensibilă, carismatica si ascultatoare. Sa o ajute Dumnezeu să devină ceea ce-i place mai mult!”, ”La multi ani, printesa! Sa va traiasca! Sfantul Ion al carui nume il poarta sa o ocroteasca si sa reverse asupra ei binecuvantari divine.???”, ”La mulți ani sănătoși alături de fratiorul și părinți minunați care ii ai”, ”La mulți ani, copil minunat, să trăiești cu numele si bunul Dumnezeu împreună cu Sfântul ioan al cărui nume îl purtați să te ocrotească meru!????”, ”La mulți ani copil minunat ! Să trăieşti ani mulți, să fii sănătoasă şi fericită alături de familia ta frumoasă!???”, au fost doar câteva dintre comentatiile postate de admiratorii Andrei.