Andra, după două luni de izolare cu Cătălin Măruță: “Pentru noi, e ca o…” Artista a dezvăluit care este meniul care îi menține în formă maximă

Publicat: 06/05/2020 | 08:17

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Izolarea nu îi deranjează deloc, ba din contră. Cei doi se bucură că pot petrece mai mult timp împreună, mai ales că au acasă și doi copii, de care trebuie să aibă grijă.

VEZI AICI: ANDRA A ANUNȚAT CÂND VA CALCULA CÂȚI BANI A PIERDUT DIN CAUZA COVID-19. “ATUNCI PUTEM SĂ TRAGEM NIȘTE CONCLUZII!”

Pentru noi, e ca o lună de miere, atâta doar că suntem cu copiii acasă. Dar ne bucurăm foarte mult să nu ne trezim cu alarmă, să adormim în fiecare seară împreună, să ne uităm la filme, să gătim împreună. Nu avem de ce ne plânge din cauza izolării. Păcat că e nevoie de circumstanțe atât de grave ca să petrecem mai mult timp acasă”, a spus Andra, potrivit viva.ro.

Artista a povestit și cum decurge o zi pentru ea, în autoizolare, cu copiii. “Cum spuneam, nu ne trezim cu alarmă, dar ne cam trezesc Eva și David. Ne pupă, ne îmbrățișează și ne roagă să pregătim micul dejun. Mâncăm, bem cafeaua în tihnă, ei se joacă și singuri. Ne sunăm prietenii, bunicii. David are și școală online, deci are și activitățile lui, iar eu și Eva putem să facem ordine în jucării sau să ascultăm muzică în timpul acela. Timpul trece foarte, foarte repede”, a spus Andra.

VEZI AICI: GESTUL INCREDIBIL FĂCUT DE ANDRA, ÎN PLINĂ PANDEMIE DE CORONAVIRUS! A EMOȚIONAT O ȚARĂ ÎNTREAGĂ

“Gătim salate, supe, pește…”

Spre deosebire de ea, Cătălin Măruță merge în continuare la muncă, la Pro TV, unde prezintă un cunoscut show. Însă nu lipsește prea mult de acasă. Andra a mai dezvăluit și meniul pe care îl au în familie pe perioada de pandemie.

NU RATA: ANDRA MĂRUȚĂ, GESTUL CARE NU MAI ARE NEVOIE DE CUVINTE. NU MAI CÂȘTIGĂ NIMIC DE LUNI BUNE, DAR FACE DONAȚII PE BANDĂ RULANTĂ: „AM FĂCUT CEEA CE PUTEAM”

Gătim, ca de obicei, salate, supe, pește și fructe de mare, ne plac foarte mult, dar și clasicele fripturi cu piure, orez cu lapte sau plăcinte. De câteva ori pe săptămână, comandăm de la restaurantele noastre preferate, pentru a ajuta. Fiecare comandă contează pentru ei acum, când nu pot primi clienți”, a mai spus Andra.