Andra, donație de 205.000 euro. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp: „Minune de Crăciun”

Publicat: 12/12/2019 | 17:29

Andra este foarte fericită, deoarece a reușit, împreună cu invitații ei, să strângă o sumă imensă pentru o una dintre cele mai cunoscute fundații din România. Artista a susținut un concert de colinde și cântece de Crăciun, în urmă cu trei zile, la Opera Română, reușind să obțină o donație de 205.000 de euro.

Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp, pe pagina sa de Facebook, distribuind și câteva imagini de la eveniment. Printre invitații speciali s-au numărat Narcisa Suciu, Bodo de la Proconsul, Liviu Teodorescu, Mircea Radu, iar surpriza serii a fost fiica ei, Eva.

Minune de Crăciun: o donație de 205.000 euro! Eu și invitatii mei am reușit sa strângem pentru HOSPICE Casa Speranței 205.000 de euro. Banii au fost strânși în urma concertului extraordinar de colinde și cântece de Crăciun de la Opera Română care a avut loc pe 9 decembrie! Le mulțumesc tuturor celor care ne-au sprijinit și care au contribuit la acest gest incredibil. Crăciunul este pentru mine în primul rând dăruire. ♥️„, a scris Andra pe pagina sa de Facebook.

Cum o are trecută Cătălin Măruță în telefon pe Andra

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi și-au ținut viața privată departe de ochii curioșilor, însă fetița lor, fără să-și dea seama a dezvăluit tuturor cum o are trecută tăticul ei pe artistă în telefon.

Într-unul dintre filmuleţele postatate pe YouTube, Eva i-a cerut lui Cătălin telefonul pentru a-şi suna mama. Astfel, toată lumea a văzut că, în agenda telefonului, Cătălin Măruţă a trecut-o pe soția lui „Andra sau alţi 2”, probabil pentru a face referire la faptul că de pe acelaşi telefon sună și cei doi copii ai lor.