Andra, dezvăluiri intime la Românii au Talent. O concurentă de doar 11 ani a făcut-o să aibă curajul să recunoască

Publicat: 04/05/2021 | 08:00

Fără doar și poate Andra este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din România, iar curiozitățile despre viața personală au fost la ordinea zile. Cei care o îndrăgesc au vrut întotdeauna să știe fiecare detaliu din viața artistei și astfel să ajungă să o cunoască foarte bine. Există totuși un detaliu pe care nu mulți în cunoșteau și pe care artista l-a dezvăluit în cadrul emisiunii Românii au Talent. 

Aflată la pupitrul emisiunii pe care o prezintă alături de Florin Călinescu, Alexandra Dinu, Smiley și Andi Moisescu, Andra a dezvăluit un detaliu intim. În momentul în care Alesia Vornicu, o concurentă de 11 ani din Târnăveni, a urcat pe scenă, artista a remarcat imediat înălțimea pe care aceasta o are și a declarat că este la fel de înaltă ca ea.

Andra: „Vai, ce înaltă eşti! Cât ai în înălţime?”
Alesia Vornicu: „1, 65 de metri”
Andra: „Wow, cât mine! Şi ai abia 11 ani… Succes pentru ce ai pregătit! Ai o voce foarte frumoasă, dar s-au auzit toate floricelele şi la astea mai trebuie lucrat puţin”
Alesia Vornicu: „Am rămas blocată când am văzut scena aia mare, juraţii şi „x-urile” alea mari… Am crezut că o să plec acasă”, a fost dialogul dintre Andra și concurentă.

Așadar, Andra face parte din categoria artistelor care sunt minione alături de Inna, Amna sau Ami.

CITEȘTE ȘI ANDRA, GEST NEAȘTEPTAT. CÂNTĂREAȚA A LUAT ÎN DERÂDERE O CONCURENTĂ DE LA ROMÂNII AU TALENT

Ce spune Andra despre  a treia sarcină

Pentru că în ultima perioadă artista s-a afișat cu câteva kilograme în plus, fanii au crezut că este vorba despre o nouă sarcină. Nimic mai fals spune Andra, cântăreața susține că după a doua sarcină kilogramele s-au dus mai greu.

“Am văzut acuma în tot felul de ziare că sunt gravidă. Dragilor, stați liniștiți, dacă se întâmplă minunea, vă anunț eu. E un motiv de bucurie, nu am cum să ascund. Deocamdată pot să recunosc, da, m-am îngrășat câteva kilograme. Adevărul e că, după a doua sarcină, am dat mai greu kilogramele jos.

Dar nici nu m-am chinuit să le dau jos, m-am simțit bine în pielea mea și cred că frumusețea vine din interior. (…) m-am apucat de sală serios și am grijă. De patru ori pe săptămână merg la sală, încerc să reduc pâinea și zahărul.

O dată la d0uă săptămâni merg la un tratament de față, de hidratare. Am 32 de ani, mai stau. Mie mi-e frică de ace, nu am apelat niciodată, dar niciodată să nu spui niciodată”, a declarat Andra pentru Radio Impuls.

VEZI ȘI ANDRA, DECLARAȚIE DE DRAGOSTE PENTRU CĂTĂLIN MĂRUȚĂ! SMILEY A FĂCUT-O SĂ SPUNĂ TOT

Sursă foto: instagram.com/andra