Andra, detalii neștiute din viața ei: ” Mereu ne gândim cum să îi protejăm, cum să îi ținem în siguranță”

Publicat: 06/03/2020 | 08:45

Andra este împlinită din toate punctele de vedere. Are o familie frumoasă și o soț care îi este alături, în orice moment, cântă de mai bine de 20 de ani și umple sălile de concerte, bucurându-se de aprecierea a nenumărați fani.

Atunci când părăsește scena, devine jurat la ”Românii au talent”, iar în viața de zi cu zi se dovedește a fi o mămică iubitoare, însă exigentă. David și Eva beneficiază de toată grija părinților și sunt răsfățați în fiecare zi, iar atunci când vine vorba despre telefonul mobil, spre exemplu, există o monitorizare permanentă. În ceea ce privește expunerea copiilor, Andra este de părere că o atenție permanentă este cel mai bun mod de a nu apărea unele neplăceri. Protecția mediatică a micuților este esențială, iar siguranța lor este cea mai importantă.

”Fiecare zi este specială cu Eva și David lângă noi. Ei spun lucruri interesante și surprinzătoare, învață lucruri noi, ne readuc și nouă aminte cât de frumoase sunt lucrurile simple, cum ar fi o plimbare în parc, o întrecere cu bicicletele, o înghețată. Sigur că abia aștept să îi văd mai mari, dar și acum este o etapă frumoasă. David are telefon, da, de când este la școală și petrece timp acolo până după-amiază, simțeam nevoia să am posibilitatea de a vorbi cu el. De altfel, și presiunea era mare, și colegii lui aveau telefoane. Totuși, modul de a-l folosi, aplicații și jocuri, este monitorizat de către noi. Eva nu are încă telefonul ei, este mult mai mică. (…)  Luăm fiecare etapă și fiecare provocare pe rând. Mereu ne gândim cum să îi protejăm, cum să îi ținem în siguranță”, a mărturisit Andra pentru libertateapentrufemei.ro.

Familia Măruță

Andra: ”Nu ţin un regim draconic propriu-zis”

Dacă este întrebată despre diete, Andra spune că nu ține un ”regim draconic”. Încearcă să trăiască sănătos, împreună cu partenerul de viață și cei doi copii, și – din câte spune – se poate trage concluzia că familia Măruță este adepta mâncărurilor mediteraneene.

„Pe mine metabolismul mă sprijină dintotdeauna. Mă îngraş greu şi atunci când totuşi pun ceva kilograme, reuşesc să scap de ele printr-un regim care cere mai degrabă un pic de bunăvoinţă decât eforturi chinuitoare. Repet, doar am supravegheat un pic meniul şi stilul de viaţă, nimic altceva. Cât despre dietă, nu intră în principiile mele, adică nu ţin un regim draconic propriu-zis, doar mă supraveghez, am grijă, măcar din când în când, ce mănânc. Acesta este şi principiul Andrei. Noi nu ne înfometăm, preferăm să luăm măsuri cât încă nu e prea târziu. Să zicem că trăim sănătos, ne mişcăm destul, prin natura meseriilor noastre, plus că mâncăm multe sortimente mediteraneene”, a declarat Andra într-un interviu.