Andra, decizia cu care şi-a întristat fanii: “Pentru a împiedica răspândirea noului coronavirus…”

Publicat: 18/03/2020 | 23:38

Andra a luat o decizie importantă în aceste vremuri crunte pe care România, dar şi restul ţărilor le traversează din cauza pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2. Din nefericire, anunţul talentatei artiste i-a întristat pe fani.

Citeşte şi: Andra, pe urmele lui Gigi Becali. Ce sumă va dona artista la “Matei Balș”. “Siguranța este pe primul loc!”

Andra şi-a amânat concertelor Pasión programate luna viitoare la Sala Palatului

Având în vedere criza fără precedent prin care trece România, alături de întreaga lume, dar și decretarea stării de urgență, Andra a anunţat astăzi amânarea concertelor Pasión, care erau programate pe 4 și 5 aprilie. Spectacolele de muzică latino la care vor participa și superinvitați speciali vor avea loc pe 5 și 6 septembrie în aceeași locație, Sala Palatului, de la aceeași oră, respectiv 20:00. Astfel, biletele achiziționate rămân valabile pentru noile date comunicate.

Citeşte şi: Andra Măruță s-a fotografiat alături de fiul ei, David, și a transmis un mesaj: “Viața noastră nu a mai fost la fel!” În ce context a făcut anunțul

“Cel mai important în această perioadă este să respectăm cu strictețe recomandările și instrucțiunile primite de la autorități pentru a împiedica răspândirea noului coronavirus. Vreau să ne păstrăm optimismul având grijă de noi și de cei din jur, stând acasă, cântând și dansând singuri sau cu familia. Avem timp să ne întâlnim din nou, în număr mare, când pericolul va fi trecut. Pregătesc un carnaval de neuitat pentru voi, ne vedem în septembrie. Totul va fi bine!”, a declarat Andra.

Citeşte şi: Câți bani a câștigat Andra Măruță în 2020, în doar 2 luni și jumătate. Vedeta Pro TV e mai bogată decât soțul ei, Cătălin

Superproducția Pasión va urmări standarde înalte atât la nivelul regiei, al coregrafiei, dar și al tehnologiei audio, urmând tradiția show-urilor sold-out “Tradițional”, “Aievea” și “Iubirea Schimbă tot”. Show-ul produs de Andra Records este o continuare firească în cariera Andrei după succesele incredibile înregistrate de colaborările internaționale, cu Pachanga, dar și cu deținători de premii Latin Grammy ca David Bisbal, Descemer Bueno sau Enrique Iglesias, unul din superstarurile momentului în industria muzicii latino, supranumit Regele Muzicii Pop-Latino.

Andra – carieră frumoasă în muzică

Cu o carieră de 20 ani și 13 albume lansate, Andra este unul dintre cei mai de succes artiști români. Toate spectacolele ei la Sala Palatului, 9 până acum, s-au ținut cu casa închisă, iar turneele ei adună zeci de mii de persoane, atât pe scenele din România, cât și la Londra, Madrid sau Bruxelles. Este unul din cei mai iubiți artiști, cu o comunitate care însumează peste 7 milioane fani pe canalele ei de social media.