Andra a vorbit pentru prima dată despre viața amoroasă cu Cătălin Măruță: „Mă ia, mă aruncă și mă…”

Publicat: 29/03/2020 | 15:10

Atunci când spui ”Andra și Cătălin Măruță” poți vizualiza, rapid, un cuplu fericit. Iar admiratorii lor au aceeași părere, de fiecare dată, considerând că partenerii de viață se înțeleg de minune, se completează reciproc, unde mai pui că sunt și părinți fericiți. Iar despre activitatea profesional-artistică se pot scrie capitole întregi.

Bine, în ceea ce privește amănuntele ceva mai intime, Andra și Cătălin preferă să fie cât mai discreți. Nu doresc să îmbine viața publică și cea privată, fiind destul de rare cazurile în care unul sau altul ”dă din casă”. Totuși, cei care sunt atenți la detalii au sesizat că Andra, în unele momente în care este foarte bine dispusă, are tendința de a mai povesti câte ceva. Așa s-a întîmplat și în timpul ediției de vineri a emisunii ”Românii au Talent”, atunci când au apărut niște băieți musculoși. Iar artista a reacționat, cu trimitere la Cătălin Măruță.

”Auzi, mă bărbate, mă! Tu, gingașul lu` mama, cu cine te-o făcut, numa` eu știu cum faci tu wrestling cu mine, cum m-arunci pe sus, pe jos”, a mărturisit Andra, apoi a început să râdă.

(CITEȘTE ȘI: CE A SPUS ANDRA DESPRE FIICA EI, EVA MĂRUȚĂ, CU PĂRERE DE RĂU: “ÎMI DORESC CA FATA MEA…”)

”Am mare încredere în părerea lui”

Chiar dacă ultima decizie îi aparține, Andra recunoaște că se consultă, de fiecare dată, cu Cătălin Măruță, și așa s-a întâmplat și atunci când a apărut propunerea ca ea să facă parte din juriul ”Românii au Talent”.

”Da, discut cu Cătălin de obicei, din mai multe motive: în primul rând, pentru că multe decizii pe care le iau îl afectează și pe el. E vorba despre timpul nostru, cât timp lucrăm, uneori chiar departe de casă. În al doilea rând, pentru că am mare încredere în părerea lui. De exemplu, în acest caz, el deja lucra în televiziune de mulți ani și înțelegea mai bine decât mine în ce fel de proiect intru, ce efort va presupune și mă putea sfătui cum să îmi împart timpul mai bine. Nu în ultimul rând, când vorbesc cu el, de multe ori mi se clarifică și mie ce vreau cu adevărat. Decizia tot eu o iau, dar discuția cu un om în care am încredere mă face să văd lucrurile mai limpede”, a mărturisit Andra, potrivit libertatea.ro.

(VEZI ȘI AICI: PRIN CE CHINURI A TRECUT ANDRA MĂRUȚĂ CÂND ERA MICĂ: „LA 10 ANI, AM FOST…” DEZVĂLUIRI HALUCINANTE FĂCUTE DE VEDETA PRO TV)